210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μέγαρα

Μέγαρα

Τα Μέγαρα βρίσκονται στις βόρειες ακτές του Σαρωνικού, ανάμεσα από την Αθήνα και την Κόρινθο. Είναι πρωτεύουσα της περιοχής της Μεγαρίδας και ανήκει στον Δήμο Μεγάρων. Έχει πληθυσμό περίπου 30.000 και στην επικράτειά του υπάρχουν πολλά τουριστικά καταλύματα, αφού είναι περίφημο τουριστικό θέρετρο, αλλά και πολλές εξοχικές και μόνιμες κατοικίες.

Ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, η επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης είναι σημαντική. Το χειμώνα όμως, οι έντονες βροχοπτώσεις με ταυτόχρονη μεταφορά λάσπης και φύλλων από γειτονικές περιοχές, αλλά και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, προκαλεί προβλήματα στην πόλη των Μεγάρων, με πλημμύρες και με βουλώματα στα φρεάτια και στους βόθρους.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες, τα αποχετευτικά δίκτυα στα σπίτια, στα εξοχικά, στα τουριστικά καταλύματα, στους χώρους εστίασης και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις στα Μέγαρα, παρουσιάζουν ανάγκη για συστηματική συντήρηση, καθαρισμό, απόφραξη και άντληση των υδάτων. Η αποφρακτική μας εταιρία, που δραστηριοποιείται ενεργά σε ολόκληρη την Αττική, είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, όπως πιεστικό μηχάνημα, ή μηχάνημα υδροβολής, που είναι ικανά να λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματα στις αποχετεύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Τα μηχανήματα μας, η άρτια κατάρτιση των τεχνικών μας, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, μάς έχουν κάνει την κορυφαία επιλογή των κατοίκων στα Μέγαρα. Σαν ελάχιστη ανταπόδοση, παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την περιοχή των Μεγάρων, είναι η ανάγκη να είναι οι αποχετεύσεις λυμάτων και τα φρεάτια όμβριων υδάτων καθαρά, απολυμασμένα και ξεβουλωμένα. Σε αντίθετη περίπτωση, μια απλή βροχή θα μεταφέρει το περιεχόμενό τους στη θάλασσα, με αποτέλεσμα μια ανεπιθύμητη μόλυνση των υδάτων. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επιβαρυντικό για την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής της Μεγαρίδας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο για να αποφράξουμε βουλωμένες μπανιέρες, σιφώνια, σωληνώσεις και υδρορροές στα Μέγαρα. Τα υπολείμματα βλάστησης, όπως και οι ρίζες δέντρων έχουν την τάση να κάνουν υπόγεια ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο, γι΄αυτό συνίσταται να απομακρύνονται προληπτικά. Εμείς απομακρύνουμε την περιττή βλάστηση από το οικόπεδό σας, με τη βοήθεια των ριζοκοπτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε. Οι υπηρεσίες μας είναι πρωτοποριακές και παρέχονται σε πολύ οικονομικά πακέτα προσφορών, για κατοίκους και για επαγγελματίες.

Είμαστε η κορυφαία αποφρακτική εταιρία στην Αττική, και αυτό το οφείλουμε στον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την εμπειρία του πολύ καλά εκπαιδευμένου προσωπικού μας. Συνεργαζόμαστε συστηματικά με επιστήμονες του Περιβάλλοντος, για να βελτιώνουμε τις τεχνικές μας και να τις κάνουμε ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον και την υδρόσφαιρα. Σκοπός μας είναι να απομακρύνουμε τον οποιοδήποτε κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αποφράσσοντας φρεάτια και βόθρους, πάντα με πολύ χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας στα Μέγαρα. Γνωρίστε σήμερα τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες στην περιοχή σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button