210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ραφήνα

Ραφήνα

Η Ραφήνα όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής απαιτεί αποφράξεις καθώς συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμύρες και καταστροφές. Η έλλειψη συντήρησης των σωληνώσεων του δικτύου αποχέτευσης προκαλεί βουλώματα που απαιτούν μεγάλης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες με υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά κ.α. Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον καθαρισμό, την απολύμανση και την τακτική συντήρηση και επισκευή των αποχετευτικών σωλήνων άμεσα και φθηνά.

Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Ραφήνας στις καλύτερες τιμές για άμεση απόφραξη. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού. Μπορούν να αναλάβουν όλο το φάσμα των αποφρακτικών εργασιών αφού διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην εκκένωση των βόθρων, στον καθαρισμό και στην απολύμανση των φρεατίων αλλά και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια κ.α.

Στην Ραφήνα, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα του προβληματικού σωλήνα, βάζουμε μια ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης για να καταγράψουμε το βούλωμα και την γενικότερη κατάσταση του. Έτσι επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία, άμεσα και με ασφάλεια για αποτελεσματικές αποφράξεις.

Μετά το ξεβούλωμα, το συνεργείο βρίσκεται κοντά σας με τακτικούς ελέγχους για την συντήρηση του σωλήνα. Πραγματοποιούμε καθαρισμούς, απόφραξη σε φρεάτια, απολυμάνσεις, επισκευές και ό,τι άλλο απαιτεί η συντήρηση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου.

Στη Ραφήνα το συνεργείο μας έχει έρθει αντιμέτωπο σε πολλές περιπτώσεις με διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους βουλωμένους σωλήνες ενώ είναι εξαιρετικά ρυπογόνα. Όταν το πρόβλημα (βούλωμα) επιμένει, πρέπει να απευθυνόμαστε σε συνεργεία αποφράξεων για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς.

Συνεργαζόμαστε με καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, εταιρίες, γραφεία και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο ιδιαίτερα φθηνά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στο Πικέρμι αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων, το ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του νεροχύτη, του σιφονιού, της υδρορροής και αποφράξεις της κεντρικής στήλης αποχέτευσης.

Ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στη Ραφήνα προσφέροντας άριστες αποφρακτικές εργασίες (αντλήσεις λυμάτων, καθαρισμούς, αποφράξεις κ.α.) στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button