Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Σούνιο - 22990 66488

Το ακρωτήριο του Σουνίου είναι μια από τις πιο ιστορικές παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής, που βρίσκεται πολύ κοντά και στον ομώνυμο Εθνικό Δρυμό. Είναι περίφημο για τον Αρχαιολογικό του χώρο, που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, αλλά και για κατοίκους της Αθήνας, που επιλέγουν τα αξιοθέατα της περιοχής για εκδρομές και μονοήμερες εξορμήσεις.

Κοντά στο Σούνιο υπάρχουν πολλές μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες παραθεριστών, ξενοδοχειακά καταλύματα και τουριστικά μαγαζιά. Όλα αυτά τα κτήρια αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στις αποχετεύσεις, αλλά και πλημμυρικά φαινόμενα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων του χειμώνα. Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, αλλά και η μεταφορά φερτών υλών από τον Εθνικό Δρυμό, όπως φύλλα ή χώμα, πλημμυρίζουν τα καταστήματα και τα υπόγειά τους, και βουλώνουν τα φρεάτια και τους βόθρους.

Τότε, οι επιχειρηματίες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής του Σουνίου αναζητούν άμεσα λύσεις για την άντληση των υδάτων και την απόφραξη της αποχέτευσης, ώστε να επανέλθουν γρήγορα στην εύρυθμη επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Εμείς, δραστηριοποιούμαστε ενεργά στο Σούνιο, εξυπηρετώντας κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου τους πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής, με το ικανό τεχνικό συνεργείο μας και με τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής).

Ξεβουλώνουμε αποτελεσματικά τα φραγμένα φρεάτια, τους βόθρους και τα δίκτυα σωληνώσεων, σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε τουριστικά ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε εστιατόρια, σε εξοχικά και σε βίλλες στο πολυσύχναστο θέρετρο του Σουνίου. Πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Αττική! Επίσης, εφαρμόζουμε πρωτοποριακές τεχνικές συντήρησης και απολύμανσης των αποχετευτικών δικτύων, για να προλάβουμε τα φραξίματα και τις καταστροφές κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Στο Σούνιο αναλαμβάνουμε επίσης την απόφραξη νεροχυτών, νιπτήρων και σιφονιών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτηρίου. Χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά και πολύ αποτελεσματικές μεθόδους, σε οικονομικά πακέτα προσφορών για τους επαγγελματίες και για τους κατοίκους της περιοχής σας. Στις βουλωμένες σωληνώσεις, τοποθετούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό, με σκοπό να καταγράψουμε τα σημεία με τις βλάβες, ώστε να προχωρήσουμε στη συνέχεια στον καθαρισμό και στην αποκατάστασή τους.

Ένας ύπουλος εχθρός των αποχετεύσεων είναι τα υπολείμματα ριζών περιμετρικά του κτιρίου σας. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της αποφρακτικής μας εταιρίας, καθώς και οι ικανοί χειριστές τους, απαλλάσσουν την περιμετρική ζώνη της αποχέτευσης από όλα τα επικίνδυνα για την λειτουργία της αποχέτευσης υπολείμματα βλάστησης. Ανακαλύψτε σήμερα τις σύγχρονες μεθόδους της εταιρίας μας στο Σούνιο, πάντα με χαμηλό κόστος!

Δεν είναι τυχαίο ότι το πελατολόγιο μας χρόνο με το χρόνο αυξάνεται σε όλα τα Προάστια των Αθηνών! Επιχειρηματίες του τουρισμού, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και επαγγελματίες της εστίασης μας επιλέγουν σταθερά για αποφράξεις και άντληση υδάτων σε ολόκληρη την Αττική. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για έκτακτες ή προληπτικές υπηρεσίες απόφραξης και άντλησης υδάτων! Αξιόπιστα, φτηνά και γρήγορα!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google