Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Απόφραξη φρεατίου

Το φρεάτιο του αποχετευτικού συστήματος είναι ένα ειδικό κάθετο άνοιγμα που σκοπό έχει την παροχέτευση των λυμάτων ή των όμβριων στους υπόγειους αγωγούς με τους οποίους επικοινωνεί. Αν και στο στόμιο του ανοίγματος τοποθετείται πάντοτε μια σχάρα, είναι δυνατό να παρουσιαστεί φράξιμο σε κάποιο φρεάτιο.

Το φράξιμο ή βούλωμα ενός φρεατίου μπορεί να οφείλεται σε αιτίες όπως κακή κατασκευή, συσσώρευση λάσπης ή διαφόρων οικοδομικών υλικών που παρασύρονται από τη βροχή, φίλα δέντρων και σκουπίδια ή ακόμα ανάπτυξη ριζών φυτών που εμποδίζουν τη δίοδο και προκαλούν φράξιμο.

Απόφραξη φρεατίων αποχετεύσεων

Η απόφραξη φρεατίων σε όποιο δίκτυο αποχέτευσης, μικρό ή μεγάλο κι αν ανήκουν, είναι κάτι που κατέχουμε καλά και εκτελούμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγάλη προσοχή, χάρη στον άρτιο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε όπως, αντλίες υψηλής πίεσης νερού για υδροβολή, ριζοκόπτες, περιστροφικά ελατήρια ή ακόμα πιο σύνθετο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό.

Στόχος της εταιρίας μας «Αποφρακτική Αναγνώστου» είναι να ανταποκριθούμε άμεσα και με ταχύτητα στην ανάγκη σας για απόφραξη φρεατίου, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας. Κάνοντας χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε για να διαπιστώσετε μόνοι σας αυτό που σας λέμε. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Ειδοποιήστε μας και θα είμαστε πολύ γρήγορα κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα, ευθύνη και σεβασμό σε σας και οικονομία στα χρήματά σας.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google