Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Επισκευές αποχετεύσεων

Η βλάβη μιας αποχέτευσης είναι μία πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση σε μια κατοικία ή σ’ ένα εργασιακό χώρο. Η επισκευή της δεν χωράει αναβολή γιατί, εκτός των άλλων, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μολύνσεων.

Το τακτικό service στις σωληνώσεις και στα φρεάτια αποχετεύσεων σε συνεργασία με την ορθή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου ενός κτιρίου καθορίζουν την ορθή λειτουργία ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος που απαιτεί η διόρθωση σε μία ενδεχόμενη βλάβη στο δίκτυο.

Επισκευή αποχέτευσης
Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, τα μηχανήματα καθώς και τα υλικά που είναι απαραίτητα για την άμεση επισκευή της αποχέτευσής σας.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών μπορούμε να εντοπίσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ακριβές σημείο της βλάβης και να επέμβουμε άμεσα.

Εάν διαπιστώσετε βλάβη στην αποχέτευσή σας, καλέστε μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα καταφθάσει άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβει την επισκευή της αποχέτευσής σας και να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητά της. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, όλο το εικοσιτετράωρο και σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Θα σας προσφέρουμε ταχεία εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google