Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Καθαρισμός αποχετεύσεων

Η καλή λειτουργία μιας αποχέτευσης εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή συντήρηση και τον τακτικό καθαρισμό της. Εάν δεν τηρούνται αυτές οι συνθήκες, η πιθανότητα φραξίματος και βλαβών είναι πολύ μεγαλύτερες. Εκτός αυτού, μία αποχέτευση που δεν καθαρίζεται με το σωστό τρόπο μπορεί να γίνει αιτία μόλυνσης και εστία παρασίτων, τρωκτικών κλπ.

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων. Ο καθαρισμός αυτός μπορεί να γίνει μετά από την εκκένωση βόθρου, ή, όπως είναι προτιμότερο, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καθαρισμός αποχέτευσης
Για τον καθαρισμό αποχετεύσεων χρησιμοποιούμε ισχυρές αντλίες που αναρροφούν τα λύματα και, στη συνέχεια, διοχετεύουμε νερό με υψηλή πίεση που διαλύει όλες τις ακαθαρσίες, τις λάσπες και οτιδήποτε άλλο έχει συσσωρευθεί στους αγωγούς. Τα υλικά αυτά αναρροφώνται και, με τα ειδικά βυτιοφόρα οχήματά μας, μεταφέρονται σε χώρους όπου γίνεται η επεξεργασία τους.

Η απολύμανση των αποχετεύσεων με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και η συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών ολοκληρώνουν τις εργασίες καθαρισμού. Το αποτέλεσμα των εργασιών αυτών είναι μία πεντακάθαρη αποχέτευση, χωρίς ίχνος μόλυνσης, που λειτουργεί τέλεια και που ο χρόνος λειτουργίας της παρατείνεται κατά πολύ.

Εάν επιθυμείτε ένα πλήρη καθαρισμό και μία σωστή συντήρηση της αποχέτευσής σας καλέστε μας, σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε και θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και, πάνω απ’ όλα, έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για ένα άψογο αποτέλεσμα.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google