Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη

Άδειασμα λιποσυλλέκτη
Ο λιποσυλλέκτης είναι απαραίτητο να τοποθετείται σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο διοχετεύει στην αποχέτευση πολλά λάδια ή λίπη. Ο ρόλος του είναι να μαζεύει και να αποθηκεύει τα λίπη και τα ιζήματα ώστε αυτά να μην εισέρχονται στο αποχετευτικό δίκτυο. Σε περίπτωση που εισέλθουν φράζουν την αποχέτευση, μολύνουν τα ύδατα είναι υπεύθυνα και για πολλά προβλήματα στον βιολογικό καθαρισμό. Αποτελείται από δύο θαλάμους όπου τα ιζήματα μαζεύονται στο κάτω μέρος ενώ τα λίπη που είναι πιο ελαφριά στο πάνω.

Ο σωστός καθαρισμός του λιποσυλλέκτη είναι απαραίτητος ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να αποφεύγονται οι άσχημες οσμές, τα βουλώματα και οι υπερχειλίσεις. Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων και έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στον καθαρισμό των λιποσυλλεκτών ή όπως αναφέρονται καμιά φορά λιποπαγίδων ή λιποδιαχωριστών.

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη
Εξυπηρετούμε την απόφραξη λιποσυλλέκτη σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εγκατάσταση του λιποσυλλέκτη είναι απαραίτητη σε πλυντήρια και συνεργεία αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, μαγειρεία σχολείων και νοσοκομείων, σουβλατζίδικα, κρεπερί, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, καφετέριες, μπαρ και σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης.

Για να αποφύγετε τα προβλήματα που συνδέονται με έναν λιποσυλλέκτη ο οποίος δε λειτουργεί σωστά καλέστε την αποφρακτική μας εταιρεία και εμείς θα έρθουμε να τον εκκενώσουμε με πολύ χαμηλό κόστος άμεσα και με υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που ο λιποσυλλέκτης δεν είναι καθαρός δεν λειτουργεί σωστά ως αποφρακτικό μηχάνημα δημιουργώντας μια σωρεία προβλημάτων. Καλέστε μας έγκαιρα ώστε να σας κάνουμε την προσφορά μας και πραγματικά πιο φθηνά από εμάς δεν θα βρείτε. Προγραμματίστε σωστά τον επόμενο καθαρισμό - άδειασμα λιποσυλλέκτη ώστε να αποφύγετε τα προβλήματα και την ανεπιθύμητη δυσωδία.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google