Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Συντήρηση αποχετεύσεων

Σημαντικός παράγοντας για την διατήρηση ενός αποχετευτικού δικτύου σε καλή κατάσταση και για την απρόσκοπτη λειτουργία του επί μακρόν, είναι η προληπτική συντήρηση του σε τακτική βάση. Η συχνότητα της συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, αν είναι δηλαδή μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια, εξαρτάται από παράγοντες όπως η κατασκευή του, η χρήση του, η παλαιότητά του και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Συντήρηση αποχέτευσης σε δήμους

Αν και δεν φαίνεται ότι η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι κάτι που χρειάζεται ή είναι σημαντική ώστε να αξίζει να μπείτε σε έξοδα, εντούτοις, θα σας γλιτώσει οπωσδήποτε από περιττά έξοδα και ταλαιπωρίες που δεν φαντάζεστε ούτε θα θέλατε να αντιμετωπίσετε. Και τούτο γιατί, εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου, προλαβαίνει το απροειδοποίητο και ανεπιθύμητο φράξιμο των αγωγών και τα απρόβλεπτα έξοδα που κάτι τέτοιο συνεπάγεται, διατηρεί την υγιεινή και την καθαριότητα του δικτύου απομακρύνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας εστιών μόλυνσης και τις δυσάρεστες οσμές, καθυστερεί τη φθορά των αγωγών αποχέτευσης και μπορεί να διαγνώσει και να προλάβει βλάβες που θα ήταν αδύνατον να προβλεφθούν.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που εκτός από κάμερες για τη διάγνωσης της κατάστασης του δικτύου, περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης και άλλα μηχανήματα. Το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ενεργώντας με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στην ιδιοκτησία σας, και χωρίς να φείδεται κόπου και χρόνου, εγγυάται την αποτελεσματικότητα της συντήρησης του δικτύου εξασφαλίζοντάς σας παράλληλα την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού του δικτύου από τον εξοπλισμό μας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση δικτύων για οικίες, πολυώροφα κτήρια, βιομηχανικές μονάδες, νοσοκομεία και δήμους.

Καλύπτουμε την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή με όλα τα προάστια καθώς επίσης σε ολόκληρη την Αττική, από τα Μέγαρα μέχρι τη Ραφήνα και από τον Αυλώνα μέχρι το Σούνιο. Ο στόλος των οχημάτων και του εξοπλισμού που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα επίσης, να καλύψουμε αποτελεσματικά τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και Αγκίστρι.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε σαν εταιρία «Αναγνώστου Αποχετεύσεις» μας δίνει τη δυνατότητα για μεγάλα έργα να καλύψουμε και τα νησιά των Κυκλάδων όπως Σέριφο, Σίφνο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Μήλο, Κίμωλο, Κέα, Κύθνο, Αμοργό, Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και τα μικρότερα για συντηρήσεις δικτύων αποχέτευσης σε νοσοκομεία, εργοστάσια και δήμους.

Και μη ξεχνάτε, σας προσφέρουμε εικοσιτετράωρη υποστήριξη, για την άμεση αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος αποχέτευσης αντιμετωπίζετε.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google