210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Χολαργός

Χολαργός

Ο Χολαργός τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερο πληθυσμό που επιθυμεί να κατοικίσει στην περιοχή. Η πληθυσμιακή αυτή αύξηση επιβάλει την συχνότερη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης του Χολαργού, με αποφράξεις, επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις. Διάφορες φερτές ύλες και σκουπίδια κάνουν έντονη την ανάγκη για αποφρακτικές εργασίες, αφού τους χειμερινούς ιδιαίτερα μήνες, οι βροχοπτώσεις προκαλούν πλημμύρες και ορμητικούς χείμαρρους.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη, απομακρύνοντας βουλώματα ετών. Τα αποφρακτικά οχήματα μας καταφθάνουν άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε στην περιοχή του Χολαργού. Είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής αλλά και με μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων, στον καθαρισμό των φρεατίων και στην εκκένωση βόθρων. Το αποτέλεσμα είναι πετυχημένες αποφράξεις με μικρό κόστος.

Μετά το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης, η εταιρία μας βρίσκεται πάντα κοντά σας προσφέροντας αποφρακτικές υπηρεσίες όπως συντήρηση, καθαρισμό, απολύμανση και επισκευή. Η εμμονής μας στην τελειότητα και στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών αποφράξεων μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων σας στον Χολαργό.

Για την επιλογή των κατάλληλων αποφρακτικών μέσων και την αξιολόγηση της κατάστασης των βουλωμένων σωληνώσεων χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία καταγράφει το πρόβλημα. Τα λύματα με την πάροδο των χρόνου πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων με αποτέλεσμα να χρειάζονται άμεσα είτε απλό ξεβούλωμα ή επαγγελματική απόφραξη. Τα πιεστικά μηχανήματα αποφράξεων και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν λύματα, σκουπίδια και φερτές ύλες, αφήνοντας πεντακάθαρο το αποχετευτικό δίκτυο.

Στον Χολαργό συνεργαζόμαστε με εταιρίες, καφετέριες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα κ.α. Σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης (καθαρισμός, απολύμανση, επισκευή). Ξεβουλώνουμε την λεκάνη, το φρεάτιο, την μπανιέρα, την κεντρική στήλη αποχέτευσης, τον νεροχύτη, τον νιπτήρα, το σιφόνι και ότι αφορά το δίκτυο αποχέτευσης.

Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στον Χολαργό, προσφέροντας πάντα άμεσες και ποιοτικές αποφράξεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μέσα (πιεστικά μηχανήματα, υδροβολές κ.α.) φέρνουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία απόφραξης.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button