210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καρελλάς

Καρελλάς

Οι κάτοικοι του Καρελλά πολύ συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με βουλώματα σε λεκάνες, φρεάτια, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες, σιφώνια και όλο το δίκτυο της αποχέτευσης. Εμείς με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές ερχόμαστε άμεσα στην οικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο στον Καρελλά για να ξεβουλώσουμε τους σωλήνες της αποχέτευσης.
Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό το οποίο χειρίζεται τα αποφρακτικά μας μηχανήματα με μεγάλη άνεση. Η πολυετής ενασχόληση της εταιρείας Αναγνώστου με τον τομέα των αποφράξεων μας έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των κατοίκων της περιοχής.

Διάγνωση με κάμερα

Ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού μας είναι κάτι το οποίο αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Τα τελευταία χρόνια δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα και έχουμε εφοδιαστεί με ειδικές κάμερες οι οποίες ελέγχουν την κατάσταση των αγωγών όχι μόνο για βουλώματα αλλά και για φθορές ή διαρροές. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως θα εντοπίσουμε το ακριβές σημείο όπου υπάρχει το βούλωμα στον Καρελλά και θα μπορέσουμε να ξεβουλώσουμε το αποχετευτικό δίκτυο σίγουρα.

Άντληση υδάτων στον Καρελλά

Οι πολλές βροχές, τα βουλωμένα φρεάτια και η ελλιπής συντήρησή τους πολύ συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγεια αλλά και διαμερίσματα ή καταστήματα που βρίσκονται στο ισόγειο. Εμείς διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απομακρύνουμε με ταχύτητα και ασφάλεια κλαδιά, χόρτα, σκουπίδια που μπορεί να έχουν φράξει το φρεάτιο απορροής του νερού της βροχής και να δημιουργούνται προβλήματα. Όμως για όσους βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να δούνε νερά να μπαίνουν μέσα στην κατοικία τους έχουμε και πάλι τη λύση. Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου ανταποκρίνεται με προτεραιότητα σε όλες τις κλήσεις για την απομάκρυνση υδάτων στον Καρελλά και προχωράει σε καθαρισμό και απολύμανση του χώρου σας οικονομικά. Με δυνατές αντλίες αναρρόφηση απομακρύνουμε όλα τα βρωμόνερα που βρίσκονται στο χώρο σας εύκολα και με λίγα ευρώ.

Ξεβούλωμα λεκάνης

Πολύ συχνά οι αγωγοί της αποχέτευσης βουλώνουν με αποτέλεσμα να επικρατεί δυσοσμία στο μπάνιο και την κουζίνα. Η βασική αιτία που βουλώνουν οι σωληνώσεις στον Καρελλά είναι χαρτιά, σκουπίδια, πλαστικά, υπολείμματα τροφής και άλλα μικροπράγματα που μπορεί να πέσουν μέσα καταλάθως. Εμείς διαθέτουμε ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα τα οποία ξεβουλώνουν με ευκολία κάθε σωλήνωση χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Παροχές αποφράξεων Καρελλάς Αναγνώστου

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οι οποίες σχετίζονται με τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου στον Καρελλά. Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής αλλά και σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες προσφέροντας δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και το μικρό κόστος.

• καθαρισμός λιποσυλλέκτη
• κατασκευή αποχετευτικού δικτύου
• απόφραξη λεκάνης
• καθαρισμός επιφανειών με υδροβολή και πιεστικό μηχάνημα
• άντληση λυμάτων
• στεγανοποίηση και καθαρισμός φρεατίου
• καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης
• επισκευή σωλήνων αποχέτευσης
• ξεβούλωμα νιπτήρα και λεκάνης
• έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα διάγνωσης
• καθαρισμός λιποσυλλέκτη
• άντληση υδάτων
• απόφραξη φρεατίου

Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον Καρελλά

Η περιοχή του Καρελλά τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη με αποτέλεσμα να χτίζονται όλο και περισσότερες κατοικίες. Όταν θα έρθει η ώρα να κατασκευάσετε το δίκτυο της αποχέτευσης μη διστάσετε λεπτό και εμπιστευτείτε τους ειδικούς του είδους την εταιρεία Αναγνώστου. Έχοντας βαθιά γνώση της αποχέτευσης και των προβλημάτων που δημιουργούνται από κακοτεχνίες έχουμε καταφέρει με τη βοήθεια των τεχνικών μας να κατασκευάσουμε άψογες αποχετεύσεις οι οποίες λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα για δεκαετίες.

Συντήρηση αποχέτευσης

Μια από τις απαραίτητες εργασίες που οι περισσότεροι αμελούν να κάνουν είναι η σωστή συντήρηση της αποχέτευσης στον Καρελλά. Με την υπηρεσία αυτή καθαρίζουμε τους σωλήνες απομακρύνοντας κάθε υπόλειμμα που βρίσκεται σε αυτούς και μπορεί να δημιουργήσει βούλωμα. Είναι μια προληπτική εργασία που πρέπει να μπει στον προγραμματισμό όλων ώστε η αποχέτευση να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και απρόοπτα.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button