210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέος Βουτζάς

Νέος Βουτζάς

Για απόφραξη σωληνώσεων στο Νέο Βουτζά άμεσα και φτηνά απευθυνθείτε στην αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου. Με έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο, μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών και τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με το δίκτυο της αποχέτευσης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μέσα από την πολυετή δραστηριοποίησή μας στον χώρο των αποφράξεων έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε απαίτηση και κάθε ζημιά που έχετε με τους αγωγούς της αποχέτευσης. Σχολεία, μονοκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, χώροι εστίασης, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες μας επιλέγουν για να δώσουν λύση μια για πάντα σε βουλώματα και όχι μόνο.

Στη λίστα με τις παροχές που προσφέρουμε στους πελάτες μας στο Νέο Βουτζά θα βρείτε τα παρακάτω πάντα οικονομικά και ποιοτικά:

✔ καθαρισμός αντλιοστασίων
✔ αντλήσεις λυμάτων
✔ κατασκευή αποχέτευσης στο Νέο Βουτζά
✔ καθαρισμός λιποσυλλέκτη
✔ έλεγχος σωλήνων δικτύου αποχέτευσης με κάμερα
✔ επισκευή σωληνώσεων αποχέτευσης
✔ άντληση υδάτων
✔ ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νεροχύτη
✔ καθαρισμός και απόφραξη φρεατίου
✔ συντήρηση αποχέτευσης
✔ απολυμάνσεις
✔ στεγανοποίηση φρεατίου
✔ καθαρισμός αποχέτευσης

 

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη

Όλοι οι χώροι εστίασης όπως ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, γυράδικα και άλλα στο Νέο Βουτζά είναι απαραίτητο να έχουν εγκαταστημένο τον λιποσυλλέκτη στο σύστημα του νεροχύτη. Σκοπός του λιποσυλλέκτη είναι να μαζεύει όλα τα λίπη και να τα αποθηκεύει σε μια ειδική δεξαμενή. Η δεξαμενή αυτή πρέπει να καθαρίζεται και να συντηρείται ώστε να λειτουργεί σωστά ο λιποσυλλέκτης χωρίς να υπάρχουν άσχημες μυρωδιές στο χώρο.

 

Καθαρισμός επιφανειών στο Νέο Βουτζά

Χώματα, λάσπες, υγρασίες, πρασινάδες και άλλες βρωμιές τέτοιου τύπου είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν από βεράντες, ταράτσες, τέντες, ομπρέλες και άλλα με συμβατικά μέσα. Αυτό που χρειάζεται είναι δυνατά πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής τα οποία ρίχνουν νερό με μεγάλη πίεση απομακρύνοντας έτσι κάθε δύσκολη βρωμιά. Στο οπλοστάσιο της εταιρείας Αναγνώστου θα βρούμε το κατάλληλο μηχάνημα ώστε να γίνει καθαρισμός του χώρου σας στο Νέο Βουτζά.

 

Ξεβούλωμα σωληνώσεων στο Νέο Βουτζά

Τρίχες, υπολείμματα τροφής, λίπη, χαρτιά, πλαστικά και άλλα σκουπίδια αποτελούν τη νούμερο 1 αιτία που βουλώνουν οι σωλήνες της αποχέτευσης. Το αποτέλεσμα κακοσμία και διαρροές από βρωμόνερα. Το τεχνικό μας προσωπικό με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα ξεβουλώνει κάθε σωλήνα στο άψε σβήσε χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά και φθορά στις σωληνώσεις. Τώρα πλέον ξέρετε πως για κάθε φραγμένο σωλήνα στο Νέο Βουτζά υπάρχει η λύση: εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου.

 

Διάγνωση με κάμερα

Για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε δύσκολο βούλωμα στο Νέο Βουτζά χρησιμοποιήστε την ειδική κάμερα διάγνωσης. Με προηγμένης τεχνολογίας λογισμικό ο τεχνικός μας χειρίζεται την κάμερα η οποία βλέπει τι γίνεται ακριβώς στον αγωγό εντοπίζοντας κάθε βούλωμα αλλά και κάθε σημείο που μπορεί να έχει υποστεί ζημιά. Έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση του προβλήματος γρήγορα και χωρίς περιττά σκαψίματα αφού ξέρουμε που ακριβώς είναι η βλάβη.

 

Συντήρηση αποχέτευσης

Σιφώνια στο μπάνιο και την κουζίνα που μυρίζουν άσχημα; Μία τακτική συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης είναι η λύση. Προχωράμε σε πλύσιμο των σωληνώσεων απομακρύνοντας κάθε εστία βρωμιάς η οποία προκαλεί τη δυσοσμία και στο μέλλον μπορεί να προκαλέσει βούλωμα στην κατοικία σας στο Νέο Βουτζά. Μην αμελείται την συντήρηση των σωληνώσεων γιατί μελλοντικά θα βρεθείτε προ εκπλήξεων που κοστίζουν πολλά ευρώ.

 

Τιμές απόφραξης στο Νέο Βουτζά

Για πραγματικά οικονομικές αποφράξεις στο Νέο Βουτζά από μία εταιρεία μεγάλου βεληνικούς, με ιστορία στον χώρο δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στις αποφράξεις Νέου Βουτζά Αναγνώστου. Δίνοντας πρωταρχικά σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και στο οικονομικό κόστος των υπηρεσιών μας έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην κορυφή των επαγγελματιών του είδους μας.

 

Απομάκρυνση υδάτων

Πλημμύρισε το υπόγειό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου είναι εδώ για να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Με βυτιοφόρα οχήματα εξοπλισμένα με δυνατές αντλίες αναρρόφησης απομακρύνουμε τα νερά της βροχής από υπόγεια και γκαράζ στο σπίτι σας στο Νέο Βουτζά οικονομικά και στο άψε σβήσε.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button