Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Παλλήνη - 210 6816321

Απόφραξη στην Παλλήνη
Η Παλλήνη είναι μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη αστική ανάπτυξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ολοένα και αυξανόμενη χρήση του δικτύου αποχέτευσης και την ανάγκη συντήρησης των σωληνώσεών του. Η συντήρηση, ο καθαρισμός και η απολύμανση των σωληνώσεων είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή βουλωμάτων και αποφρακτικών εργασιών όπου απαιτείται η χρήση βαρέων αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, υδροβολές).

Η εταιρία μας, γνωρίζοντας τις παθογένειες και τις απαιτήσεις του αποχετευτικού δικτύου στην Παλλήνη, προσφέρει αποφρακτικές υπηρεσίες άμεσα και υπεύθυνα. Τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής. Ακόμα και μετά από έντονες βροχοπτώσεις και την υπερχείλιση των ρεμάτων στην Παλλήνη, η εταιρία μας έχει την δυνατότητα άντλησης υδάτων. Τα οχήματα μας διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες απομακρύνοντας το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ. Αναλαμβάνουμε επίσης εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμό φρεατίων.

Μετά την απόφραξη στην Παλλήνη, η εταιρία μας είναι δίπλα σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές. Είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων καθώς η υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να καταστρέψει και να διαβρώσει τις σωληνώσεις.

Για την αξιολόγηση της κατάστασης του βουλωμένου σωλήνα στην Παλλήνη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης η οποία εισέρχεται στον προβληματικό αγωγό. Έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών προσφέροντας λεπτομερή εικόνα. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής.

Στην Παλλήνη συνεργαζόμαστε με χώρους εστίασης, καφετέριες, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, εταιρίες κ.α. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης (καθαρισμός, επισκευή, απολύμανση). Συγκεκριμένα απομακρύνουμε βουλώματα από την λεκάνη, την μπανιέρα, τον νεροχύτη, τον νιπτήρα, το σιφόνι, την κεντρική στήλη αποχέτευσης κ.α.

Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε ξεβούλωμα και απόφραξη στην Παλλήνη. Παράλληλα ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες απόφραξης σε πολύ χαμηλές τιμές.