210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Παλλήνη

Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη αστική ανάπτυξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ολοένα και αυξανόμενη χρήση του δικτύου αποχέτευσης που απαιτεί τακτικές αποφράξεις για να καλύψουν την ανάγκη συντήρησης των φρεατίων και σωληνώσεών του. Η συντήρηση, ο καθαρισμός και η απολύμανση των σωληνώσεων είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή βουλωμάτων και αποφρακτικών εργασιών όπου απαιτείται η χρήση βαρέων αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, υδροβολές).

Η εταιρία μας, γνωρίζοντας τις παθογένειες και τις απαιτήσεις του αποχετευτικού δικτύου στην Παλλήνη, προσφέρει αποφρακτικές υπηρεσίες άμεσα και υπεύθυνα. Τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής. Ακόμα και μετά από έντονες βροχοπτώσεις και την υπερχείλιση των ρεμάτων στην Παλλήνη, η εταιρία μας έχει την δυνατότητα άντλησης υδάτων. Τα οχήματα μας διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες απομακρύνοντας το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ. Αναλαμβάνουμε επίσης εκτός από αποφράξεις τις εκκενώσεις βόθρων και τον καθαρισμό φρεατίων.

Μετά την απόφραξη στην Παλλήνη, η εταιρία μας είναι δίπλα σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές. Είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων καθώς η υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να καταστρέψει και να διαβρώσει τις σωληνώσεις.

Για την αξιολόγηση της κατάστασης του βουλωμένου σωλήνα στην Παλλήνη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης η οποία εισέρχεται στον προβληματικό αγωγό. Έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών προσφέροντας λεπτομερή εικόνα. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε αποτελεσματικές αποφράξεις με μικρό κόστος.

Στην Παλλήνη συνεργαζόμαστε με χώρους εστίασης, καφετέριες, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, εταιρίες κ.α. για αποφράξεις παντός τύπου. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης (καθαρισμός, επισκευή, απολύμανση). Συγκεκριμένα απομακρύνουμε βουλώματα από την λεκάνη, την μπανιέρα, τον νεροχύτη, τον νιπτήρα, το σιφόνι, την κεντρική στήλη αποχέτευσης κ.α.

Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε ξεβούλωμα και απόφραξη στην Παλλήνη. Παράλληλα ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες απόφραξης σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button