210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Ελληνορώσων

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της κατασκευής, επισκευής και απόφραξης σωλήνων αποχέτευσης. Με ταχύτητα, οικονομικές τιμές και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε κάθε πρόβλημα που έχετε με τους αγωγούς στης αποχέτευσης στην Ελληνορώσων.

Επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής έχουν επιλέξει να μας εμπιστευτούν για κάθε ζήτημα που έχουν με βουλωμένες σωληνώσεις αποχέτευσης, άντληση υδάτων ή καθαρισμό φρεατίου. Εμείς με τη σειρά μας ανανεώνουμε συνέχεια τον εξοπλισμό μας προσφέροντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνογνωσία προδιαγραφών.

 

Αποφράξεις Ελληνορώσων: παροχές

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί σπίτια, μονοκατοικίες, καταστήματα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, πολυκατοικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή των Ελληνορώσων. Με τιμές που τα σπάνε, υπερσύγχρονα μηχανήματα και άμεση ανταπόκριση ερχόμαστε στο χώρο σας για να σας απαλλάξουμε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη με λίγα ευρώ.

 • κατασκευή αποχετευτικού δικτύου
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νεροχύτη, νιπτήρα
 • απόφραξη αποχέτευσης
 • καθαρισμός επιφανειών με υδροβολή και πιεστικά μηχανήματα
 • καθαρισμός φρεατίου
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • αντλήσεις λυμάτων και υδάτων
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • απολύμανση
 • επισκευή αποχέτευσης
 • απόφραξη και στεγανοποίηση φρεατίου οικονομικά
 • διάγνωση με κάμερα
 • επισκευή αγωγών

 

Ξεβούλωμα λεκάνης σε χαμηλή τιμή

Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην Ελληνορώσων. Οι παλιές σωληνώσεις καθώς και χαρτιά ή πλαστικά που μπορεί να πέσουν μέσα δημιουργούν βουλώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοσμία στο χώρο ή διαρροή λυμάτων. Εμείς με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα και χωρίς να προκαλέσουμε καμία φθορά στις σωληνώσεις βρίσκουμε το πραγματικό σημείο του βουλώματος και λύνουμε το πρόβλημα μια για πάντα φθηνά.

 

Απόφραξη νεροχύτη στην Ελληνορώσων

Χώματα, υπολείμματα τροφής, λάδια και άλλα σκουπίδια που μπορεί να βρεθούν στους σωλήνες κατά το πλύσιμο των πιάτων ή κατά την προετοιμασία του φαγητού είναι ο βασικός παράγοντας που δημιουργούνται βουλώματα στους νεροχύτες. Ξεχάστε τις οικιακές λύσεις που λύνουν προσωρινά το πρόβλημα και λύστε το οριστικά καλώντας την εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου.

 

Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης

Η εταιρεία Αναγνώστου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή των Ελληνορώσων στον τομέα της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης. Με αδιαμφισβήτητη πολυετή εμπειρία, έμπιστο συνεργείο και μικρό κόστος εγγυόμαστε την κατασκευή των αγωγών της αποχέτευσης γρήγορα και ποιοτικά.

 

Συντήρηση αγωγών αποχέτευσης στην Ελληνορώσων

Η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι μια διαδικασία την οποία οι περισσότεροι από εμάς αμελούν, όμως είναι μια αναγκαία εργασία η οποία πρέπει να γίνεται τακτικά για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις όπως φραξίματα και βουλώματα στους σωλήνες. Το τεχνικό μας προσωπικό προχωράει σε πλύσιμο των σωληνώσεων της αποχέτευσης στην Ελληνορώσων με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλες οι εστίες φραξίματος.

 

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα στην Ελληνορώσων

Οι αποφράξεις Ελληνορώσων Αναγνώστου διαθέτουν ειδικές κάμερες διάγνωσης οι οποίες μπορούν να διεισδύσουν στα έγκατα κάθε σωλήνα και με μεγάλη ακρίβεια να μας δείξουν που βρίσκεται ακριβώς το βούλωμα. Εργαλείο ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολες περιπτώσεις μιας και έτσι αποφεύγονται περιττά σκαψίματα και έξοδα.

 

Καθαρισμός φρεατίου

Σκουπίδια, φύλλα και κλαδιά βουλώνουν τα φρεάτια με αποτέλεσμα την περίοδο των έντονων βροχών το νερό να μη φεύγει σωστά. Αυτή η κατάσταση πολύ συχνά μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια ή γκαράζ στην περιοχή των Ελληνορώσων. Εμείς με εξειδικευμένα αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και μηχανήματα κοπής ριζών καθαρίζουμε άμεσα το φρεάτιο που δημιουργεί πρόβλημα και σας απαλλάσσουμε από το άγχος.

 

Απομάκρυνση υδάτων

Στην περίπτωση που βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να έχει πλημμυρίσει το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου ανταποκρίνεται άμεσα και έρχεται στο χώρο σας στην Ελληνορώσων. Με δυνατές αντλίες αλλά και βυτιοφόρα οχήματα απομακρύνουμε τα νερά και αφήνουμε το χώρο σας σαν καινούριο. Στις κλήσεις για άντληση υδάτων δίνουμε πάντα προτεραιότητα καταλαβαίνοντας την αμεσότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης αυτής.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button