Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Γουδή - 210 6816321

Στο Γουδή, οι βροχοπτώσεις του χειμώνα προκαλούν πλημμύρες σε σπίτια, καταστήματα και υπόγεια γκαράζ. Η εύρυθμη καθημερινότητα και η επιχειρηματική δραστηριότητα αναστατώνεται αιφνιδιαστικά, εξαιτίας του βουλώματος των υπόγειων αποχετευτικών δικτύων στην περιοχή. Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε, δραστηριοποιείται ενεργά στο Δήμο Αθηναίων, παρέχοντας υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε πλημμυρικά φαινόμενα. Επίσης, διενεργούμε προληπτικές τεχνικές εργασίες με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Για το σκοπό αυτό, συνίσταται η συντήρηση των βόθρων και η απολύμανση των φρεατίων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε κατάλληλες πρακτικές για τον καθαρισμό του δικτύου της αποχέτευσης. Τηλεφωνήστε μας για μια αυτοψία στο χώρο σας, πριν βρεθείτε απροετοίμαστοι στην κακοκαιρία του χειμώνα.

Προτείνουμε άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα συμφόρησης σε φρεάτια και σε βόθρους, με αποτελεσματικές μεθοδολογίες απόφραξης αποχετεύσεων, αλλά και με τη βοήθεια των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής). Βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες στο Γουδί κάθε μέρα του χρόνου, κάθε ώρα του εικοσιτετραώρου, με άριστες υπηρεσίες.

Στο Γουδί, εκτός από τις αποφράξεις των αποχετεύσεων και την άντληση των υδάτων σε πλημμύρες, αναλαμβάνουμε και την απόφραξη σιφονιών σε αυλές και μπαλκόνια, αλλά και σε νεροχύτες, σε νιπτήρες και σε λεκάνες. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας μεταχειρίζεται ισχυρά αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας. Επίσης, η εταιρία αποφράξεών μας, αναλαμβάνει την απόφραξη βουλωμάτων σε σωληνώσεις. Σύμφωνα με την μεθοδολογία που εφαρμόζουμε, σε πρώτη φάση καταγράφουμε με τη βοήθεια υπερσύγχρονης βιντεοκάμερας, όλα τα προβλήματα μέσα στο δίκτυο των σωληνώσεων. Με βάση τα δεδομένα αυτά επιλέγουμε την ιδανική για την περίπτωση στοχευμένη αποφρακτική μέθοδο για την αποκατάσταση ή την συντήρηση των σωλήνων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των αποφράξεων, η άμεση ανταπόκριση σε πλημμύρες στο Γουδή, η άρτια τεχνική κατάρτιση του συνεργείου μας και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μάς κατατάσσουν στην κορυφή του κλάδου σε ολόκληρη την Αττική! Σαν ελάχιστη ανταπόδοση στην σταθερή στήριξη του κοινού μας, εμείς βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, με όλες τις ενδεικτικές λύσεις για την άντληση των υδάτων και για τον καθαρισμό των φρεατίων. Καλέστε μας άμεσα και θα επισκεφθούμε το χώρο σας πολύ σύντομα!

Καθημερινά, παρέχουμε αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολυκατοικίες, σε γραφεία, σε εταιρίες, σε εστιατόρια και σε δημόσια κτήρια, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή προληπτικής φύσης! Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες μας, καθώς το πελατολόγιό μας στην περιοχή του Γουδή όπως και στις άλλες περιοχές της Αθήνας απαρτίζεται από επιχειρηματίες της εστίασης, ιδιοκτήτες κατοικιών και διαχειριστές πολυκατοικιών, χάρη στη συνέπεια, στις άρτιες και άμεσες υπηρεσίες μας και στις προσιτές τιμές, προσαρμοσμένες στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της κρίσης.