Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Κυψέλη - 210 6816321

Είναι γνωστό ότι οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως η Κυψέλη, αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το αποχετευτικό δίκτυο και τις παλιές σωληνώσεις του. Η ελλιπής συντήρηση, ο καθαρισμός και η απολύμανση των φρεατίων, των βόθρων και των σωλήνων αποχέτευσης, προκαλούν έναν επικίνδυνο συνδυασμό με την παλαιότητα τους.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει στην περιοχή της Κυψέλης όλες τις αποφρακτικές εργασίες, απομακρύνει οποιοδήποτε βούλωμα και φροντίζει για την επισκευή χαλασμένων σωληνώσεων.

Η μεγάλη γκάμα αποφρακτικών οχημάτων που διαθέτουμε μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε οποιοδήποτε σημείο στους στενούς δρόμους της Κυψέλης. Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού ξεβουλώνουν κάθε σωλήνα αποχέτευσης. Χάρη στην κατασκευαστική τους ποιότητα, τα πειστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής καθαρίζουν τους σωλήνες από τα λύματα τα οποία έχουν πετρώσει και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υπολοίπων λυμάτων.

Στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κυψέλης, όπου συχνά δημιουργούνται προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων, αναλαμβάνουμε την απόφραξη των σωλήνων του δικτύου αποχέτευσης, την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων. Επίσης πραγματοποιούμε αποφρακτικές εργασίες σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες όπως το ξεβούλωμα του νιπτήρα, των κεντρικών στηλών αποχέτευσης, της λεκάνης, του νεροχύτη, της μπανιέρας, του σιφονιού, κ.α.

Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και στην Κυψέλη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στον βουλωμένο σωλήνα, καταγράφοντας το πρόβλημα. Έτσι έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης, επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Μετά το ξεβούλωμα του προβληματικού σωλήνα προχωράμε στην συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση του. Έτσι ελαχιστοποιείται ο μελλοντικός κίνδυνος βουλώματος.

Ο μεγάλος στόλος οχημάτων απόφραξης περιλαμβάνει οχήματα αμέσου δράσεως, βυτιοφόρα με μεγάλες δεξαμενές για άντληση υδάτων, οχήματα εξοπλισμένα με υδροβολές και πιεστικά μηχανήματα, οχήματα με αντλίες κ.α.

Στην περιοχή της Κυψέλης συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, με σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία και εταιρίες, προσφέροντας οικονομικές και ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες.