Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Κυψέλη - 210 6816321

Απόφραξη στην Κυψέλη
Είναι γνωστό ότι οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως η Κυψέλη, αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το αποχετευτικό δίκτυο και τις παλιές σωληνώσεις του. Η ελλιπής συντήρηση, με ανεξέλεγκτες αποφράξεις, ο καθαρισμός και η απολύμανση των φρεατίων, των βόθρων και των σωλήνων αποχέτευσης, προκαλούν έναν επικίνδυνο συνδυασμό με την παλαιότητα τους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει στην περιοχή της Κυψέλης φθηνά όλες τις αποφρακτικές εργασίες (αποφράξεις αγωγών, υδροβολές, καθαρισμούς, απολυμάνσεις), απομακρύνει οποιοδήποτε βούλωμα και φροντίζει για την επισκευή χαλασμένων σωληνώσεων σε πολύ καλές τιμές.

Η μεγάλη γκάμα αποφρακτικών οχημάτων που διαθέτουμε μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε οποιοδήποτε σημείο στους στενούς δρόμους της Κυψέλης. Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού ξεβουλώνουν κάθε σωλήνα αποχέτευσης. Χάρη στην κατασκευαστική τους ποιότητα, τα πιεστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στις αποφράξεις όπως και τα μηχανήματα υδροβολής καθαρίζουν τους σωλήνες από τα λύματα τα οποία έχουν πετρώσει και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υπολοίπων λυμάτων.

Στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κυψέλης, όπου συχνά δημιουργούνται προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων, αναλαμβάνουμε την απόφραξη των σωλήνων του δικτύου αποχέτευσης, την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων. Επίσης πραγματοποιούμε αποφρακτικές εργασίες σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες όπως το ξεβούλωμα του νιπτήρα, των κεντρικών στηλών αποχέτευσης, της λεκάνης, του νεροχύτη, της μπανιέρας, του σιφονιού, των κάθετων στηλών κ.α.

Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και στην Κυψέλη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στον βουλωμένο σωλήνα, καταγράφοντας το πρόβλημα. Έτσι έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης από την βιντεοσκόπηση, επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα φθηνά και υπεύθυνα.

Μετά το ξεβούλωμα του προβληματικού σωλήνα ή φρεατίου προχωράμε στην συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση του σε ιδιαίτερα καλές τιμές για την εποχή. Έτσι ελαχιστοποιείται ο μελλοντικός κίνδυνος βουλώματος.

Ο μεγάλος στόλος οχημάτων απόφραξης περιλαμβάνει οχήματα αμέσου δράσεως, βυτιοφόρα με μεγάλες δεξαμενές για άντληση υδάτων, οχήματα εξοπλισμένα με υδροβολές και πιεστικά μηχανήματα, οχήματα με αντλίες κ.α. Όλα αυτά τα παρέχουμε σε όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος αναλογιζόμενοι την κακή οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών.

Στην περιοχή της Κυψέλης συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, με σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία και εταιρείες, προσφέροντας οικονομικές και ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες σε κάθε σημείο του αποχετευτικού δικτύου.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google