210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πλάκα

Πλάκα

Η Πλάκα είναι μια ιστορική γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας, με διατηρητέα κτήρια, που συνθέτουν το σκηνικό μιας γραφικής συνοικίας της πρωτεύουσας, που θυμίζει ακόμα και σήμερα την μορφή της πόλης όπως αυτή ήταν πριν από δεκάδες χρόνια. Στην περιοχή λειτουργούν πάρα πολλές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και τουριστικά εμπορικά καταστήματα, ενώ επίσης συναντάμε και πολυτελείς μονοκατοικίες, πλούσιων αστών.

Η παλαιότητα των δικτύων της αποχέτευσης στην περιοχή της Πλάκας όμως , βάζει συχνά σε περιπέτειες την καθημερινότητα και την επαγγελματική δραστηριότητα των κατοίκων και των εργαζομένων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Τα αιφνιδιαστικά βουλώματα στις αποχετεύσεις και στα δίκτυα των σωληνώσεων απαιτούν άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση σε τέτοιες στιγμές, από μια πολύ έμπειρη αποφρακτική εταιρία.

Εμείς εξειδικευόμαστε σε αυτού του είδους τις τεχνικές εργασίες έκτακτης ή προληπτικής φύσεως, στον τομέα των αποχετεύσεων, αλλά κα στην άντληση των υδάτων σε περιπτώσεις πλημμυρών στο Δήμο Αθηναίων.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, μάς έχει διδάξει ότι για να αποφεύγονται τα ξαφνικά βουλώματα στα φρεάτια, στις σωληνώσεις και στους βόθρους, είναι πολύ σημαντικός ο τακτικός έλεγχος του εξοπλισμού. Συνίσταται λοιπόν η συντήρηση και η απολύμανση τους όποτε αυτές κρίνονται απαραίτητες. Τηλεφωνήστε μας και κατόπιν αυτοψίας στο χώρο σας, θα σας προτείνουμε κατάλληλες μεθόδους για την διατήρηση ενός άριστου επιπέδου λειτουργίας για το δίκτυο της αποχέτευσης του κτηρίου σας. Προσφέρουμε πολύ ποιοτικές υπηρεσίες, χαμηλού κόστους, με ειδικά πακέτα για επαγγελματίες στην περιοχή της Πλάκας.

Προτείνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, τις οποίες εφαρμόζουμε με τη βοήθεια των τεχνικών του συνεργείου μας και χάρη στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής). Γνωρίστε σήμερα τις πολύ φθηνές υπηρεσίες απόφραξης που προσφέρουμε στην περιοχής σας!

Στην Πλάκα, αναλαμβάνουμε επίσης και την απόφραξη λεκανών, νιπτήρων και σιφονιών που φράσσονται συχνά εξαιτίας της παλαιότητας των εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, και άριστες τεχνικές απόφραξης, σε πολύ καλές τιμές!

Επίσης, η εταιρία αποφράξεών μας, αναλαμβάνει την αποκατάστασης της καλής λειτουργίας των σωληνώσεων. Ακολουθούμε μια μεθοδολογία που περιλαμβάνει καταγραφή με βιντεοκάμερα, για να δούμε με λεπτομέρεια τα προβλήματα μέσα στο δίκτυο των σωληνώσεων. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μάς υποδεικνύουν την κατάλληλη αποφρακτική μέθοδο, για την διόρθωση της λειτουργίας των σωλήνων.

Καθημερινά, παρέχουμε άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες σε μονοκατοικίες, σε καταστήματα, σε εστιατόρια και σε καφετέριες στην Πλάκα, τόσο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όσο και προληπτικές! Το πελατολόγιό μας στο Δήμο Αθηναίων περιλαμβάνει επιχειρηματίες της εστίασης, καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, που μάς δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους, εξαιτίας της συνέπειας, της άμεσης ανταπόκρισης και των οικονομικών πακέτων μας, που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κρίσης που πλήττει και τους επιχειρηματίες του κέντρου της Αθήνας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον κλάδο, η άρτια τεχνική κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού μας και το χαμηλό κόστος μας, μάς έχουν φέρει στην πρώτη θέση στις αποφράξεις στην περιοχή σας! Καλέστε μας άμεσα και θα έρθουμε το χώρο σας για μια αυτοψία της αποχέτευσης. Μάθετε περισσότερα για εμάς, αναζητώντας πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button