210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ρουφ

Ρουφ

Στην περιοχή του Ρουφ, η προτίμηση των πελατών μας στην εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, φαίνεται στα νούμερα! Κάτοικοι, διαχειριστές πολυκατοικιών, εκπρόσωποι δημοσίων υπηρεσιών, αλλά και επιχειρηματίες μας εμπιστεύονται διαχρονικά. Ο λόγος; Οι άρτιες αποφρακτικές υπηρεσίες μας, αλλά και οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Στο κέντρο της Αθήνας, ο χειμώνας επιφυλάσσει πλημμύρες, εξαιτίας των συχνών βροχών, με αποτέλεσμα τα υπόγεια και τα ισόγεια να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν συνεχώς, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η αποφρακτική μας εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονο στόλο μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής), που αναλαμβάνουν αμέσως να αντλήσουν τα ύδατα και να ξεβουλώσουν τα φραξίματα στις σωληνώσεις και στο αποχετευτικό δίκτυο.

Για να αποκαταστήσουμε αποτελεσματικά την σωστή λειτουργία των σωληνώσεων στο Ρουφ, αρχικά εντοπίζουμε τις αόρατες βλάβες στο εσωτερικό τους. Χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία καταγράφει τα σημεία και μετά μας υποδεικνύει την κατάλληλη μέθοδο που θα εφαρμόσουμε για να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα. Στο χειρισμό του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού μας, βρίσκονται οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας μας. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι άκρως ποιοτικές και φθηνές!

Εκτός από την άμεση ανταπόκρισή μας σε έκτακτες ανάγκες, όπως σε πλημμύρες ή σε φραξίματα φρεατίων και βόθρων, αναλαμβάνουμε επίσης και προληπτικές εργασίες συντήρησης στο αποχετευτικό σύστημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επισκεφτούμε το χώρο σας στο Ρουφ, ή σε άλλη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, για να πραγματοποιήσουμε απολύμανση στα φρεάτια και στους βόθρους και συντήρηση στο δίκτυο των σωληνώσεων. Πάντα αξιόπιστα και πολύ οικονομικά!

Εκτός από την απόφραξη των αποχετεύσεων στον Δήμο Αθηναίων, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι το ξεβούλωμα φραγμένων σιφονιών σε νιπτήρες και σε λεκάνες, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά και ποικιλία αποτελεσματικών μεθόδων, που θα ξεμπλοκάρουν τα σιφόνια σας στο λεπτό!

Επικοινωνήστε σήμερα μας για κάθε προβληματισμό σας σχετικά με το αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου σας στο Ρουφ. Επισκεπτόμαστε αμέσως κάθε αποχέτευση στο Δήμο Αθηναίων, σε πλημμύρες και σε κρίσεις φραξίματος ή απλά προληπτικά. Διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μόνο για εσάς!

Η ποιότητα των ανθρώπων και των αποφρακτικών μηχανημάτων μας, μάς κατατάσσει στην κορυφή των επιλογών στο Ρουφ, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική! Η προτίμησή σας αποτελεί για εμάς σπουδαίο κίνητρο, για να συνεχίσουμε να παρέχουμε άρτιες αποφρακτικές υπηρεσίες, σε τιμές πλήρως εναρμονισμένες με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης. Τα όπλα στη φαρέτρα μας είναι η εμπειρία, η τεχνική μας κατάρτιση, αλλά και ο άρτιος εξοπλισμό μας! Τηλεφωνήστε μας οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου και γνωρίστε την καλύτερη εταιρία αποφράξεων στην περιοχή σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button