210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι

Η αποφρακτική μας εταιρία εξειδικεύεται στην άντληση των υδάτων και στις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου, ενώ παρέχει και λοιπές τεχνικές αποφρακτικές εργασίες για να προλάβει όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα κτήρια και στις κατοικίες φθηνά σε ιδιαίτερα καλές τιμές.

Οι Άγιοι Ανάργυροι αντιμετωπίζουν πλημμύρες το χειμώνα λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τα Προάστια των Αθηνών. Οι ροές των υδάτων μεταφέρουν φερτές ύλες, όπως φύλλα ή χώμα και το αποτέλεσμα είναι πλημμυρισμένα υπόγεια καταστήματα και γκαράζ, ή ισόγεια διαμερίσματα. Επιπλέον, φράσσονται τα φρεάτια και τα αποχετευτικά δίκτυα σε κατοικίες και σε επαγγελματικές στέγες.

Εμείς δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο Αγίων Αναργύρων και στους όμορους Δήμους. Αποφράσσουμε βουλωμένες σωληνώσεις σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, χώρους εστίασης, δημόσια κτήρια και γραφεία επιχειρήσεων. Ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα σε κάθε είδους βούλωμα φρεατίου ή βόθρου και άντλησης των υδάτων, χάρη στο ικανό συνεργείο μας και το στόλο των αποφρακτικών μηχανημάτων μας (πιεστικά μηχανήματα για δυναμικές αποφράξεις, μηχανήματα υδροβολής).

Εξειδικευόμαστε και σε μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι η απόφραξη βουλωμένων σιφονιών σε αυλές και μπάνια, και το ξεβούλωμα νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών. Εφαρμόζουμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Για την σωστή απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που χαρτογραφεί όλες τις βλάβες στο εσωτερικό τους. Επιπλέον, για να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια και οι βόθροι όταν βρέχει στους Αγίους Αναργύρους, συνιστούμε την προληπτική συντήρηση των φρεατίων και στην απολύμανση των βόθρων σε κάθε κτηριακή εγκατάσταση.

Έχουμε στην κατοχή μας ριζοκοπτικά μηχανήματα που θα καθαρίσουν το οικόπεδό σας από ρίζες δέντρων ή άλλη ανεπιθύμητη βλάστηση, που δύναται να φθείρει το αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου που είναι μέσα σε αυτό. Οι αποφράξεις, οι αντλήσεις και οι καθαρισμοί στους σωλήνες αποχέτευσης ολοκληρώνουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου.

Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποφράξεων. Συνεργαζόμαστε σταθερά με διαχειριστές πολυκατοικιών, επιχειρηματίες, εκπροσώπους δημοσίων φορέων και ελεύθερους επαγγελματίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, πάντα με πολύ χαμηλό κόστος.

Είμαστε δίπλα στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων , τόσο για έκτακτες όσο και φια προγραμματισμένες αποφρακτικές υπηρεσίες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επικοινωνήστε μαζί μας και επιλέξτε την καλύτερη εταιρία αποφράξεων στα Βόρεια και Δυτικά Προάστια.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button