210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αιγάλεω

Αιγάλεω

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω και σε όλα τα δυτικά προάστια προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες. Συχνά το Αιγάλεω αντιμετωπίζει προβλήματα στους βόθρους, τα φρεάτια και το αποχετευτικό σύστημα, αφού η περιοχή διασχίζεται από πέντε μεγάλες λεωφόρους: Κηφισού, Θηβών, Πέτρου Ράλλη, Αθηνών και Ιερά Οδός οι οποίες μετατρέπονται σε χείμαρρους κατά την διάρκεια βροχοπτώσεων. Η κακή συντήρηση των βόθρων και των φρεατίων αποτελούν τους λόγους που η ευρύτερη περιοχή του Αιγάλεω πλημμυρίζει. Η εταιρεία μας παρέχει τις απαιτούμενες αποφράξεις με σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα και στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Έχοντας χρόνια εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων διαθέτουμε όλα τα αποφρακτικά μηχανήματα για το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης, την άντληση υδάτων, τις εκκενώσεις βόθρων αλλά και την επισκευή τους. Η συντήρηση και η επισκευή των αποχετευτικών σωληνώσεων, των φρεατίων και των βόθρων συνοδεύεται από τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους. Και όλα αυτά παρέχονται σε αρκετά καλές τιμές για την εποχή.

Τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά, τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού που διαθέτουμε μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία οποιοδήποτε βούλωμα. Σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες και χώρους εστίασης στο Αιγάλεω, αναλαμβάνουμε αποφρακτικές εργασίες που αφορούν βουλωμένες λεκάνες, όρθιες στήλες αποχέτευσης, σιφώνια, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες, υδρορροής, σωλήνες αποχέτευσης κ.α.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν τα πετρωμένα λύματα από τις σωληνώσεις τα οποία εμποδίζουν τη ροή των υπολοίπων λυμάτων με αποτέλεσμα να βουλώνουν και να υπερχειλίζουν. Η μεγάλη γκάμα των αποφρακτικών μέσων που διαθέτουμε μας επιτρέπουν την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Το Αιγάλεω αποτελεί μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας. Η απόφραξη, η συντήρηση, η απολύμανση και ο καθαρισμός των σωλήνων αποχέτευσης αποτελεί πρώτα απ’ όλα θέμα υγιεινής.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ξεβουλώματος, βάζουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο προβληματικό σημείο έτσι ώστε να διαπιστώσουμε το πρόβλημα και να επιλέξουμε το κατάλληλο αποφρακτικό μέσο. Στο Αιγάλεω η εταιρία μας έχει γίνει συνώνυμο της απόφραξης. Η άμεση εξυπηρέτηση, τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μέσα και οι πολύ χαμηλές τιμές μας, μας έχουν φέρει στην κορυφή στον χώρο των αποφράξεων.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button