210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κηπούπολη

Κηπούπολη

Οι αποφράξεις είναι κάτι που στην εταιρεία Αναγνώστου γνωρίζουμε απ’ έξω και ανακατωτά. Έχουμε στη διάθεσή μας όλον τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε βούλωμα που μπορεί να παρουσιαστεί στο δίκτυο αποχέτευσης στην Κηπούπολη. Καλύπτουμε όλη την περιοχή της Κηπούπολης 24 ώρες το 24ώρο με ταχύτητα, επαγγελματισμό και φιλικές τιμές.Ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης στην Κηπούπολη

Η άσχημη μυρωδιά από τα σιφώνια στο μπάνιο και την κουζίνα είναι η πρώτη ένδειξη πως υπάρχει κάποιο φράξιμο στους σωλήνες της αποχέτευσης. Καλό είναι να αντιμετωπίσετε άμεσα το βούλωμα που υπάρχει γιατί αυτό μπορεί να εξελιχθεί και να υπάρξουν διαρροές από βρωμόνερα, μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση στην οποία δεν θα ήθελε κανένας να βρεθεί. Εσείς λοιπόν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε και το συνεργείο μας θα έρθει στο χώρο σας, διαμέρισμα, πολυκατοικία ή επαγγελματικό χώρο, και με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην Κηπούπολη.

 

Διάγνωση με κάμερα υψηλών προδιαγραφών

Για πολύ δύσκολες περιπτώσεις βουλώματος σωληνώσεων οι αποφράξεις Κηπούπολης Αναγνώστου διαθέτουν ειδικές κάμερες οι οποίες μπορούν να εντοπίσουν με μεγάλη ακρίβεια το σημείο του βουλώματος. Με λίγα ευρώ ο τεχνικός μας, με τη χρήση της κάμερας, διεισδύει και βλέπει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί μέσα στον αγωγό χωρίς να προκαλέσει φθορές. Η ευκολία που προσφέρει η κάμερα είναι σημαντική αφού μπορεί να γίνει η επισκευή και το πλύσιμο του σωλήνα της αποχέτευσης χωρίς σκαψίματα.

 

Υπηρεσίες εταιρείας Αναγνώστου στην Κηπούπολη

Η αποφρακτική μας εταιρεία έχει καταφέρει τα τελευταία 30 χρόνια να αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή των κατοίκων της Κηπούπολης. Με πληθώρα παροχών σε πραγματικές χαμηλές τιμές, αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα. Σε καταστήματα, οικίες, δημόσιες υπηρεσίες ή σχολεία ξεβουλώνουμε σωληνώσεις, κάνουμε επιδιορθώσεις και αναλαμβάνουμε να δώσουμε άμεσε λύση σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει με τους σωλήνες της αποχέτευσης.

 

Αναλυτικά η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου προσφέρει:

✔ στεγανοποίηση και καθαρισμό φρεατίου
✔ ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νεροχύτη ή νιπτήρα οικονομικά
✔ απολύμανση
✔ καθαρισμός λιποσυλλέκτη
✔ επισκευή και κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
✔ καθαρισμό αντλιοστασίου
✔ διάγνωση με κάμερα
✔ καθαρισμός μεγάλων επιφανειών με πιεστικά και υδροβολή
✔ άντληση λυμάτων
✔ συντήρηση σωλήνων αποχέτευσης
✔ απόφραξη φρεατίου
✔ άντληση υδάτων στην Κηπούπολη

 

Κατασκευή αποχέτευσης

Η κατασκευή μιας σωστής αποχέτευσης είναι δύσκολη υπόθεση για αυτό η εταιρεία μας διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μετά από πολυετή εμπειρία εγγυάται άριστα αποτελέσματα. Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμενοι στον τομέα των αποφράξεων στην Κηπούπολη μας έχει κάνει ειδικούς στο να αποφεύγουμε κάθε είδους κακοτεχνία κατά την κατασκευή της αποχέτευσης στην κατοικία σας. Επιπλέον διαθέτουμε σκαπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

 

Χαμηλές τιμές απόφραξης στην Κηπούπολη

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου προσφέρει τιμές εκτός συναγωνισμού για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Επειδή ξέρουμε πως σήμερα κάθε ευρώ για εσάς μετράει έχουμε μειώσει το κόστος κρατώντας ταυτόχρονα ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρότι οι παροχές μας είναι ιδιαίτερα οικονομικές τηρούμε πάντα τη νομοθεσία όπως τη χρήση των βιολογικών καθαρισμών για να αδειάσουμε τα βυτιοφόρα οχήματά μας.

 

Απόφραξη φρεατίου στην Κηπούπολη

Τα φραγμένα με κλαδιά, σκουπίδια ή πλαστικά φρεάτια είναι συνηθισμένο φαινόμενο μετά το καλοκαίρι. Όταν όμως έρθουν οι πρώτες φθινοπωρινές μπόρες τα πράγματα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα. Πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια, νερά που λιμνάζουν και προκαλούν ανεπανόρθωτες καταστροφές… και όλα αυτά από ένα βουλωμένο φρεάτιο. Η λύση είναι πολύ απλή με ένα τηλέφωνο ερχόμαστε και ξεβουλώνουμε το φρεάτιο απομακρύνοντας με ασφάλεια ότι είναι περιττό ώστε τα νερά της βροχής να απομακρυνθούν γρήγορα.

Όμως σε περίπτωση που βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να έχει πλημμυρίσει η κατοικία σας ερχόμαστε και με δυνατές αντλίες αναρρόφησης και βυτιοφόρα οχήματα μεγάλης χωρητικότητας απομακρύνουμε τα νερά.

 

 

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button