210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άνδρος

Άνδρος

Ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων είναι η Άνδρος. Η εγγύτητά της με το λιμάνι της Ραφήνας, μόλις δύο ώρες απόσταση, καθώς και η παρθένα ομορφιά της την έχουν κάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς του καλοκαιριού. Τουρίστες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα την προτιμούν για τα γαλαζοπράσινα νερά και την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα, επαγγελματικοί χώροι και κατοικίες στην Άνδρο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο το οποίο πολύ συχνά βουλώνει. Η πρώτη ένδειξη πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις σωληνώσεις είναι η μυρωδιά τουαλέτας από το σιφόνι της κουζίνας ή του μπάνιου ενώ πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν και διαρροές από βρωμόνερα.

Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία από αυτή. Να είστε στις διακοπές σας ή ακόμα χειρότερα να έχετε τουριστικό κατάλυμα και οι πελάτες σας να διαμαρτυρηθούν για βουλωμένη λεκάνη, νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρα. Μην προβληματίζεστε και μην ψάχνετε άδικα, τώρα η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου έρχεται άμεσα στην Άνδρο και αντιμετωπίζει με επιτυχία και οικονομικά οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αντιμετωπίζετε σε χαμηλές τιμές.

 

Υπηρεσίες εταιρείας αποφράξεων Αναγνώστου στην Άνδρο

Η Άνδρος παρουσιάζει ολοένα και αυξανόμενη κίνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ συχνά προβλήματα με φραξίματα και βουλώματα στην αποχέτευση. Όμως και κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα προβλήματα δεν είναι λίγα ιδιαίτερα σε περίοδο έντονων καιρικών φαινομένων που μπορεί να πλημμυρίσουν υπόγεια και να είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των υδάτων.

Η εταιρεία μας προσφέρει τις παρακάτω παροχές σε τιμές που ανταποκρίνονται στην ποιότητα των υπηρεσιών μας στην Άνδρο:

 • Άντληση λυμάτων οικονομικά
 • Κατασκευή και επισκευή αποχέτευσης
 • Στεγανοποίηση και απόφραξη φρεατίων
 • Διάγνωση φραξίματος αγωγών με κάμερα
 • Ξεβούλωμα νεροχύτη, λεκάνης, νιπτήρα ή μπανιέρας
 • Επισκευή αγωγών χωρίς σκάψιμο
 • Συντήρηση αποχέτευσης
 • Καθαρισμός αντλιοστασίου
 • Άντληση υδάτων στην Άνδρο
 • Καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • Πλύσιμο αγωγών αποχέτευσης με υδροβολή
 • Καθαρισμός με δυνατά πιεστικά μηχανήματα
 • Απολύμανση του χώρου μετά το τέλος των εργασιών

 

Τιμές και εξοπλισμός αποφράξεων

Οι αποφράξεις Άνδρου χρησιμοποιούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία συντηρούνται και ελέγχονται συνέχεια για να μπορούν να λειτουργήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε δυνατά πιεστικά μηχανήματα καθώς και μηχανήματα υδροβολής για τον καθαρισμό και το πλύσιμο σωληνώσεων αλλά και χώρων όπως οι βεράντες που μπορεί να έχουν πιάσει μούχλα. Επιπλέον διαθέτουμε δυνατά αποφρακτικά μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε βούλωμα που έχει δημιουργηθεί σε αγωγούς και φρεάτια πάντα σε τιμές έκπληξη. Τέλος επειδή πολύ συχνά στα φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων υπάρχουν ρίζες από τα παρακείμενα δέντρα οι οποίες εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία τους διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα κοπής ριζών.

Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται στους κατοίκους της Άνδρου με εξαιρετικά χαμηλό κόστος και με σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον.

 

Διάγνωση με κάμερα στην Άνδρο

Για να δώσετε λύση μια για πάντα σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με φραγμένους σωλήνες ή αγωγούς αποχέτευσης η εταιρεία Αναγνώστου σας προσφέρει έλεγχο των σωληνώσεων με τηλεκατευθυνόμενη κάμερα στην Άνδρο. Με μικρό κόστος εντοπίστε φραξίματα και βουλώματα όχι μόνο στην αποχέτευση αλλά και στα φρεάτια και ξεμπερδέψτε με αυτά μια για πάντα. Ο τεχνικός που χειρίζεται την ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί με ακρίβεια να προσδιορίσει το σημείο που έχει βουλώσει ή έχει υποστεί φθορά και εμείς να δράσουμε άμεσα χωρίς καθυστέρηση, με απόλυτη ασφάλεια και οικονομικά.

 

Καθαρισμός και συντήρηση λιποσυλλέκτη στην Άνδρο

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιοκτήτες χώρων εστίασης στην Άνδρο είναι ο καθαρισμός του λιποσυλλέκτη. Ο λιποσυλλέκτης τοποθετείτε σε εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, καφετέριες και οποιονδήποτε άλλο χώρο γίνεται παρασκευή τροφίμων και σκοπός του είναι να εμποδίσει τα λίπη να εισέλθουν στο δίκτυο της αποχέτευσης. Για να λειτουργεί σωστά ο λιποσυλλέκτης και για να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές είναι απαραίτητο να γίνεται ο συχνός καθαρισμός τους. Οι αποφράξεις Άνδρου διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και την εξειδίκευση ώστε με λίγα ευρώ να καθαρίσουν και να συντηρήσουν τον λιποσυλλέκτη σας.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου για οποιοδήποτε μεγάλο έργο απόφραξης στο αποχετευτικό δίκτυο της Άνδρου. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button