210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις, Κυκλάδες

Αποφράξεις και απολυμάνσεις στην Άνδρο

Άνδρος

Ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων είναι η Άνδρος. Η εγγύτητά της με το λιμάνι της Ραφήνας, μόλις δύο ώρες απόσταση, καθώς και η παρθένα ομορφιά της την έχουν κάνει έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς

Αποφράξεις στην Κέα (Τζια)

Κέα (Τζια)

Για δύσκολες αποφράξεις στην Κέα δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου η οποία εδώ και πολλές δεκαετίες εξυπηρετεί με επαγγελματισμό ιδιώτες και επαγγελματίες του πανέμορφου αυτού νησιού των Κυκλάδων σε χαμηλές τιμές.

Αποφράξεις στην Κύθνο Κυκλάδων

Κύθνος

Οι αποφράξεις Κύθνου καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με διαρροές, απομάκρυνση υδάτων, καθαρισμούς μεγάλων επιφανειών, άντληση λυμάτων και άλλα. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό δίκτυο στην Κύθνο.

Αποφράξεις και αντλήσεις στην Τήνο

Τήνος

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο αναλαμβάνει σε οικονομικές τιμές μια σειρά από παροχές που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Τήνου. Έτσι η εταιρεία αποφράξεων διαθέτει τις παρακάτω υπηρεσίες (αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς αποχετευτικών αγωγών, απολυμάνσεις κ.α.).

Αποφράξεις σε όλες τις Κυκλάδες

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου με πολυετή εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις Κυκλάδες. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και με δήμους για να λύσουμε όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με φραξίματα ή βουλώματα αγωγών και φρεατίων στο αποχετευτικό δίκτυο σε χαμηλές τιμές.

Τα Κυκλαδονήσια, συνήθως έρημα τον χειμώνα, σφύζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες. Τουρίστες από όλη τη Γη τα επισκέπτονται για να απολαύσουν τις διακοπές τους κάτω από τον γαλάζιο ουρανό του Αιγαίου πελάγους και να δροσιστούν στα καθαρά νερά τους. Όμως πολύ συχνά μελανή κηλίδα σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο αποτελούν προβλήματα με τους αγωγούς της αποχέτευσης τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα δυσάρεστη μυρωδιά από τα σιφόνια στο μπάνιο ή την κουζίνα από ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Σε ακραίες περιπτώσεις, αν δεν αντιμετωπίσετε έγκαιρα το φράξιμο, μπορεί να υπάρξει και διαρροή από βρωμόνερα. Για κάθε τέτοια έκτακτη περίπτωση οι αποφράξεις Κυκλάδων Αναγνώστου βρίσκονται άμεσα κοντά σας με μικρό κόστος και άψογη εξυπηρέτηση.

Παροχές αποφράξεων στις Κυκλάδες οικονομικά

Με περιοχή δράσης όλα τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και συνεργασία με τις τοπικές αποφρακτικές εταιρείες έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις κατοίκων και επαγγελματιών. Ο επαγγελματισμός μας και η γρήγορη αντιμετώπιση οποιουδήποτε βουλώματος σε σωληνώσεις αποχέτευσης στα νησιά την τουριστική περίοδο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς αφού κατανοούμε πλήρως το πόσο επείγον είναι όλα να λειτουργούν στην εντέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα συνεργεία μας μετακινούνται από τα λιμάνια της Ραφήνας, του Λαυρίου ή του Πειραιά σε οποιοδήποτε νησί παρουσιαστεί ανάγκη για ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νιπτήρα, νεροχύτη ή σιφονιού. Πάρος, Νάξος, Τήνος, Μήλος, Άνδρος, Κύθνος, Μύκονος, Κέα, Αμοργός, Ίος, Σύρος, Ανάφη, Σαντορίνη, Σέριφος, Κίμωλος, Αντίπαρος, Σίφνος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Δονούσα, Θηρασία, Ηράκλεια, Σχοινούσα και Κουφονήσι επιλέγουν εδώ και καιρό τις υπηρεσίες μας γλιτώνοντας από τον μπελά των βουλωμένων σωλήνων χωρίς να ξοδέψουν πολλά ευρώ.

Το συνεργείο της εταιρείας αποφράξεων αναλαμβάνει τις παρακάτω παροχές:

• Καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε χώρους εστίασης
• Κατασκευή αποχέτευσης
• Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα για φθορές και φραξίματα
• Άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια
• Συντήρηση αποχετευτικού δίκτυου
• Καθαρισμός και ξεβούλωμα αποχέτευσης
• Καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
• Ξεβούλωμα αποχέτευσης φθηνά
• Πλύσιμο μεγάλων επιφανειών με υδροβολή και πιεστικά μηχανήματα
• Καθαρισμός αντλιοστασίου
• Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων
• Επισκευές αποχετευτικού δικτύου χωρίς εκσκαφή
• Απολυμάνσεις και απεντομώσεις

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη στις Κυκλάδες

Εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, fast food, όλοι οι χώροι εστίασης αλλά και όσοι ασχολούνται με την μεταποίηση τροφίμων είναι απαραίτητο να έχουν εγκαταστημένο λιποσυλλέκτη στο νεροχύτη τους. Στον λιποσυλλέκτη μαζεύονται όλα τα λίπη από που προέρχονται από τα τρόφιμα και με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η είσοδός τους στο κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η υπερβολική ποσότητα λίπους μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Όμως ο λιποσυλλέκτης χρειάζεται άδειασμα και καθάρισμα για να λειτουργεί σωστά και για να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι έμπειρο και γνωρίζει πως να καθαρίσει και να συντηρήσει σωστά τον λιποσυλλέκτη σας ώστε αυτός να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του.

Έλεγχος με κάμερα φρεατίων και σωλήνων στις Κυκλάδες

Για τον πλήρη έλεγχο των αγωγών της αποχέτευσης αλλά και των φρεατίων από τα οποία απομακρύνονται τα νερά της βροχής η αποφρακτική μας εταιρεία σας διαθέτει ειδικές τηλεκατευθυνόμενες κάμερες οι οποίες μπορούν με ευκολία και με τους σωστούς χειρισμούς από τον τεχνικό μας να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στις σωληνώσεις και στα φρεάτια. Έτσι εντοπίζουμε το σημείο όπου είναι το βούλωμα με ακρίβεια και το απομακρύνουμε γρήγορα. Επίσης πολύ συχνά στα φρεάτια υπάρχουν ρίζες από τα τριγύρω δέντρα οι οποίες εμποδίζουν τα νερά να φύγουν, εμείς με ειδικά μηχανήματα κοπής ριζών κόβουμε τις ρίζες και αποκαθιστούμε τη λειτουργία του φρεατίου. Σε σπίτια, κατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και όπου αλλού χρειαστεί κάνουμε απομάκρυνση υδάτων μετά από πλημμύρες με αντλίες αναρρόφησης μεγάλης δυναμικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button