210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άλιμος

Άλιμος

Ο Άλιμος είναι μια από τις παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής, όπου συχνά ο χειμώνας επιφυλάσσει έντονες βροχοπτώσεις. Η στάθμη των υδάτων τότε ανεβαίνει και οι δρόμοι πλημμυρίζουν, με αποτέλεσμα τα νερά να καταλήγουν αιφνιδίως στο εσωτερικό των καταστημάτων και των υπογείων, αλλά και στα φρεάτια και στους βόθρους των πολυκατοικιών της περιοχής. Η εταιρία αποφράξεών μας βρίσκεται τότε άμεσα στο πλευρό σας, με τον υπερσύγχρονο στόλο των αποφρακτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Μάλιστα. ειδικευόμαστε στην άμεση άντληση των υδάτων στις πλημμύρες και στην αποτελεσματική απόφραξη φρεατίων και βόθρων.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών του Αλίμου στην εταιρία μας για ποιοτικές αποφράξεις, αντανακλάται ξεκάθαρα στους αριθμούς. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα ελευθέρων επαγγελματιών, επιχειρηματιών της εστίασης, καταστηματαρχών και διαχειριστών πολυκατοικιών. Εμείς ανταποκρινόμαστε στην προτίμησή τους προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα Νότια Προάστια των Αθηνών.

Εκτός από την απόφραξη βουλωμένων αποχετευτικών συστημάτων και την άντληση υδάτων στις πλημμύρες, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα στον Άλιμο. Ένα πεδίο δράσης μας είναι τα ξεβουλώματα σε νεροχύτες και είδη υγιεινής αλλά και σε σιφόνια στα πατώματα, στις αυλές και στα μπαλκόνια. Για απόλυτα εγγυημένα αποτελέσματα μεταχειριζόμαστε τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα, που είναι εξίσου ισχυρά με τα ικανότερα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας (μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα) και υπόλοιπος εξοπλισμός κατάλληλος για αποφράξεις αξιώσεων!

Σχετικά με τις σωληνώσεις, διαθέτουμε αναλυτική μεθοδολογία καταγραφής των αδυναμιών του δικτύου σωληνώσεων. Χρησιμοποιούμε δηλαδή βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, η οποία καταγράφει τα προβλήματα στο εσωτερικό τους. Με βάση τα αποτελέσματα της αυτοψίας, αποφασίζουμε τον τρόπο που θα αποκαταστήσουμε τις βλάβες των σωλήνων. Επιπλέον, παράσχουμε υπηρεσίες απολύμανσης των φρεατίων και των βόθρων στον Άλιμο, και προληπτικής συντήρησης αυτών.

Ανταποκρινόμαστε στις όλες αποφρακτικές ανάγκες σας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Οι αποφρακτικές υπηρεσίες μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αμεσότητα της παροχής τους. Με όπλο μας την εμπειρία και την προθυμία του τεχνικού συνεργείου μας, που χειρίζεται τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα της εταιρίας αποφράξεών μας, είμαστε στο πλευρό σας κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου. Οι παραπάνω παράγοντες σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, μάς κατατάσσουν πρώτους στον τομέα των αποφράξεων και της άντλησης υδάτων στον Δήμο του Αλίμου.

Δεν είναι τυχαίο! Μας εμπιστεύονται διαχρονικά επιχειρηματίες της εστίασης, ελεύθεροι επαγγελματίες, διαχειριστές κοινοχρήστων, ένοικοι και καταστηματάρχες στον Άλιμο. Εμείς λοιπόν συνεχίζουμε να ικανοποιούμε αποτελεσματικά τις ανάγκες τους σχετικά με αποφράξεις και υπηρεσίες καθαρισμών σε αγωγούς αποχέτευσης, άμεσα και στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button