210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Γλυφάδα

Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι γνωστή για την ομορφιά της, την καλαισθησία της περιοχής και τους ωραίους χώρους εστίασης δίπλα στη θάλασσα. Συχνά όμως δημιουργούνται προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης που χαλάνε αυτή την ωραία εικόνα. Η έλλειψη συντήρησης των σωλήνων αποχέτευσης, των βόθρων και των φρεατίων (απόφραξη, επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) μπορεί να προκαλέσει βουλώματα τα οποία είναι και υπεύθυνα για υπερχειλίσεις και πλημμύρες.

Συχνά, στην προσπάθεια μας να απομακρύνουμε μόνοι μας βουλώματα, χρησιμοποιούμε αλόγιστα αποφρακτικά υγρά, τα οποία διαβρώνουν τους αποχετευτικούς σωλήνες και προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε έμπειρα και αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων για την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό, την απόφραξη και την απολύμανση των σωλήνων αποχέτευσης.

Τα αποφρακτικά οχήματα μας φτάνουν και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων. Τα οχήματα διαθέτουν μεταξύ άλλων, πιεστικά μηχανήματα, κάμερες βιντεοσκόπησης πριν τις αποφράξεις, μηχανήματα υδροβολής και ριζοκοπτικά τα οποία απομακρύνουν κάθε μορφή βουλώματος. Επίσης, είναι εξοπλισμένα με μικρές και μεγάλες δεξαμενές που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν βουλώματα που οφείλονται σε λύματα ετών. Τα λύματα αυτά πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η απρόσκοπτη ροή τους. Μετά την απόφραξη και το ξεβούλωμα, προχωράμε στην επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωληνώσεων. Στην Γλυφάδα επισκεπτόμαστε συχνά του πελάτες μας μετά την απόφραξη, αναλαμβάνοντας την συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης.

Στην περιοχή της Γλυφάδας, πριν τον ξεβούλωμα χρησιμοποιούμε μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία μπαίνει στους προβληματικούς σωλήνες. Έχοντας πια μια εικόνα του βουλώματος επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα. Η εταιρία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζει να χειρίζεται άψογα τα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά εργαλεία (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά κ.α.).

Αναλαμβάνουμε αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου σε πολύ χαμηλές τιμές. Μεταξύ άλλων στην Γλυφάδα αποφράσσουμε λεκάνες, σιφόνια, αποχετεύσεις, νιπτήρες, νεροχύτες, κεντρικές στήλες αποχέτευσης. Παράλληλα με τις αποφράξεις αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των φρεατίων, την άντληση υδάτων και την εκκένωση των βόθρων.

Συνεργαζόμαστε στην Γλυφάδα με εταιρίες, γραφεία, καφετέριες, εστιατόρια, χώρους εστίασης, οργανωμένες πλαζ και παραλίες, ξενοδοχεία, σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κ.α. Η αξιοπιστία μας και η προσφορά κορυφαίων υπηρεσιών, μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση στο χώρο των αποφράξεων.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button