210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κίτσι

Κίτσι

Για το ξεβούλωμα του βόθρου σας ή οποιουδήποτε σωλήνα αποχέτευσης στο Κίτσι δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς: την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου. Με χαμηλές τιμές, ταχύτητα και άριστη εξυπηρέτηση ερχόμαστε στο σπίτι σας ή την επαγγελματική σας στέγη για να λύσουμε με ευκολία κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας.

Το Κίτσι είναι μια περιοχή που γνώρισε ταχεία ανάπτυξη από όταν κατασκευάστηκε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτιστούν καινούριες οικοδομές, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, σχολεία, νηπιαγωγεία, δημόσιες υπηρεσίες, ταβέρνες, καφετέριες και άλλες υπηρεσίες. Το έμπειρο συνεργείο μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας τηλεφώνημα εξυπηρετώντας με ασφάλεια όλες τις περιοχές στο Κίτσι.

Φτηνές αποφράξεις στο Κίτσι

Η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσης στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά σας στο Κίτσι. Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, πιεστικά μηχανήματα και κάμερες διάγνωσης με τα οποία εντοπίζουμε και αντιμετωπίζουμε χωρίς χρονοτριβή κάθε βούλωμα που υπάρχει στους αγωγούς. Οι αποφράξεις Αναγνώστου ξεβουλώνουν τους σωλήνες της αποχέτευσης με ασφαλή τρόπο χωρίς να προκληθούν φθορές.

Το πρώτο σημάδι πως έχουμε κάποιο πρόβλημα με φράξιμο στους σωλήνες της αποχέτευσης είναι μια δυσάρεστη οσμή που βγαίνει από τα σιφώνια. Αν δεν αντιμετωπίσουμε άμεσα το βούλωμα τότε μπορεί να έχουμε διαρροές από βρωμόνερα. Καλέστε μας για να βρούμε γρήγορα και οικονομικά το σημείο του βουλώματος και να ξενοιάσετε μια για πάντα. Σας συνιστούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιείται συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου για να αποφύγετε τα φραξίματα.

Υπηρεσίες αποφράξεων Κίτσι

Για όλους τους κατοίκους στο Κίτσι του Δήμου Κορωπίου προσφέρουμε μία σειρά από παροχές που σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής και την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων. Έχοντας σαν γνώμονα τις ποιοτικές υπηρεσίες, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση αντίδραση σε κάθε σας ανάγκη έχουμε έρθει πρώτοι στις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου αναλαμβάνει με λίγα ευρώ τις παρακάτω εργασίες:

 • ξεβούλωμα λεκάνης στο Κίτσι
 • άντληση υδάτων και λυμάτων
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • κατασκευή και επιδιόρθωση αποχέτευσης
 • απόφραξη λεκάνης, νεροχύτη και νιπτήρα
 • καθαρισμός φρεατίου
 • έλεγχος σωλήνων αποχέτευσης με κάμερα
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • απόφραξη φρεατίου
 • απολυμάνσεις
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • καθαρισμός επιφανειών με πιεστικό μηχάνημα και υδροβολή

Διάγνωση με κάμερα

Μία πρωτοποριακή μέθοδος για να μπορέσουμε γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία να εντοπίσουμε που βρίσκεται το βούλωμα στο Κίτσι είναι με την ειδική κάμερα ανίχνευσης. Η κάμερα αυτή μπαίνει μέσα στο σωλήνα και βοηθάει να εντοπίσουμε με ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια το πρόβλημα. Η κάμερα διάγνωσης είναι η κατάλληλη λύση για να εντοπίσουμε δύσκολα και πολύπλοκα βουλώματα.

Ξεβούλωμα λεκάνης

Το βούλωμα της λεκάνης αλλά και του νεροχύτη, του νιπτήρα και της μπανιέρας είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Η βασική αιτία του βουλώματος είναι ξένα υλικά όπως χαρτιά, πλαστικά, χώματα, υπολείμματα τροφής ή τροφίμων ή άλλα που καταλήγουν στην αποχέτευση. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται βουλώματα και τα οποία το τεχνικό μας προσωπικό αντιμετωπίζει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Απομάκρυνση υδάτων στο Κίτσι Κορωπίου

Τα βουλωμένα φρεάτια στους δρόμους και οι ισχυρές βροχοπτώσεις είναι οι βασικοί λόγοι που πλημμυρίζουν τα υπόγεια αλλά και τα ισόγεια προκαλώντας ανεπανόρθωτες καταστροφές. Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου με δυνατές αντλίες ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για άντληση υδάτων στο Κίτσι Κορωπίου δίνοντας προτεραιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Κίτσι

Η μεγάλη πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στον καθαρισμό και το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων μας έκανε να στραφούμε και στην κατασκευή τους. Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό κατασκευάζουμε αποχετεύσεις χρησιμοποιώντας υλικά υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονα μηχανήματα και προσιτές τιμές. Η πολυετής ενασχόληση με το αντικείμενο των αποφράξεων μας έχει κάνει μάστορες στο να αποφεύγουμε τις κακοτεχνίες οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των σωλήνων της αποχέτευσης.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button