210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης υπάρχουν αρκετά πάρκα με πράσινα και μικρές όασης όπως άλση και χώροι για άθληση. Από τα μέρη πρασίνου όμως μεταφέρονται φερτές ύλες όπως φύλλα, χώμα και σκουπίδια τα οποία δημιουργούν βουλώματα. Για την αποφυγή πλημμυρών και μεγάλης κλίμακας αποφράξεις απαιτείται η τακτική συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης και των φρεατίων με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές.

Όταν το βούλωμα επιμένει είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία. Το προσωπικό μας έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπο στη Νέα Σμύρνη με διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών. Συνήθως για το ξεβούλωμα απαιτείται η χρήση πιεστικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων τα οποία πραγματοποιούν αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων και κάθε είδους ξεβούλωμα. Καταφθάνουν άμεσα σε κάθε γειτονιά της Νέας Σμύρνης ενώ είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, υδροβολές, ριζοκοπτικά κ.α. Οι μεγάλες δεξαμενές και οι αντλίες που διαθέτουν εξυπηρετούν στην εκκένωση βόθρων, στον καθαρισμό και την απολύμανση των φρεατίων και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ.

Σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις στη Νέα Σμύρνη χρησιμοποιούμε μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την καταγραφή του βουλώματος και της γενικότερης κατάστασης των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Το μέγεθος της βιντεοκάμερας είναι τόσο μικρό που χωράει ακόμα και στο σιφώνι.

Η εταιρία μας μετά το ξεβούλωμα και την απόφραξη είναι κοντά σας με εργασίες συντήρησης όπως καθαρισμός και απολύμανση. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν βουλώματα ετών από σωλήνες αποχέτευσης και φρεάτια, όπως πετρωμένα λύματα.

Στην Νέα Σμύρνη καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων όπως χώρων εστίασης, εστιατορίων και καφετεριών. Σε εταιρίες και γραφεία αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη ενώ συνεργαζόμαστε με τις τοπικές δημοτικές υπηρεσίες και τον δήμο για την απόφραξη δημόσιων χώρων όπως πλατείες.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε την απόφραξη της λεκάνης, του νιπτήρα, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, του σιφονιού, της υδρορροής, της μπανιέρας, του νεροχύτη κ.α.

Η εταιρία μας κυριαρχεί στο χώρο των αποφράξεων στη Νέα Σμύρνη προσφέροντας άψογο service στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Προτεραιότητά μας αποτελεί η άμεση εξυπηρέτησή των πελατών μας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button