210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Υμηττός

Υμηττός

Το προάστιο Υμηττός καλύπτεται επαρκώς από τις υπηρεσίες που παρέχουμε καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου με αντλήσεις υδάτων, αποφράξεις, καθαρισμούς, εκκενώσεις και απολυμάνσεις. Βασική αιτία, για το ότι παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των βουλωμένων σωλήνων, είναι η τοποθεσία του καθώς συμβαίνει συχνά η μεταφορά φερτών υλών από τα ρέματα του βουνού Υμηττού. Σαν αποτέλεσμα, τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν και τα υπόγεια και τα γκαράζ πλημμυρίζουν.

Εμείς, εξειδικευόμαστε στην άντληση των υδάτων, αλλά και στην απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος σε κάθε κατοικία, βίλλα, κατάστημα, δημόσια υπηρεσία ή επαγγελματική στέγη στο Δήμο Δάφνης Υμηττού, επιστρατεύοντας τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Αποφράσσονται νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, σιφόνια, φρεάτια και κάθε σωλήνας αποχέτευσης από έμπειρους τεχνικούς για αποφράξεις που διαρκούν.

Πριν την εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων στον Υμηττό, προβαίνουμε στην προληπτική συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων, αλλά και στον καθαρισμό των οικοπέδων από τη βλάστηση. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα και απαλλάσσουμε τον χώρο γύρω από την κτηριακή σας εγκατάσταση από ρίζες δέντρων που θα βλάψουν το αποχετευτικό της σύστημα. Επίσης, εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για τη συντήρηση των φρεατίων και την απολύμανση των βόθρων.

Η εταιρία αποφράξεών μας χρησιμοποιεί βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει τις βλάβες στο εσωτερικό του αποχετευτικού δικτύου. Δραστηριοποιούμαστε επίσης και μικρότερης κλίμακας ανάγκες, όπως το ξεβούλωμα βουλωμένων σιφονιών και ειδών υγιεινής, με τη χρήση πολύ ισχυρών αποφρακτικών υγρών, ισοδύναμων με τα πιο ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής).

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας στην περιοχή του Υμηττού και στις κοντινές περιοχές με αποφράξεις σε βουλώματα βόθρων σε πολυκατοικίες, καφετέριες, δημόσια κτήρια και εστιατόρια.

Αποτελούμε κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις αποφρακτικές εταιρίες και μας προτιμούν διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης και ελεύθεροι επαγγελματίες, χάρη στην άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες, πάντα με χαμηλό κόστος!

Εγγυούμαστε ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους ανάγκη απόφραξης του αποχετευτικού συστήματος ή των σωληνώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μια αυτοψία της εγκατάστασής σας. Εμπιστευτείτε το έμπειρο συνεργείο μας με την πολύχρονη πείρα σε αποφράξεις στην περιοχή του Υμηττού! Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button