210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Εκάλη

Εκάλη

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε στην Εκάλη, προσφέρει άμεση ανταπόκριση σε κρίσιμες καταστάσεις πλημμυρών και βουλωμάτων στα αποχετευτικά συστήματα, με τη βοήθεια ενός στόλου υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων, όπως πιεστικά μηχανήματα ή μηχάνημα υδροβολής, αλλά και του πιο έμπειρου και ικανού συνεργείου στα Βόρεια Προάστια. Και όλα αυτά οι αποφράξεις που πραγματοποιούμε προσφέρονται στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Τόσο οι κατοικίες όσο και οι επαγγελματικές στέγες στον Δήμο της Κηφισιάς, πλήττονται τον χειμώνα από καταστροφικές βροχές, που έχουν σαν συνέπεια τη μεταφορά φερτών υλών από τις όμορες εξοχικές περιοχές. Τα φύλλα και το χώμα που μεταφέρονται με τη ροή του νερού, βουλώνουν τα φρεάτια και τους βόθρους και πλημμυρίζουν τα υπόγεια και τα ισόγεια καταστήματα. Τότε, η άντληση υδάτων γίνεται έκτακτη ανάγκη για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας θα επισκεφτεί ανά πάσα ώρα, άμεσα το χώρο σας, με τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματά μας, για να προσφέρει έκτακτες ή προληπτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του υπόγειου δικτύου σας σε χαμηλές τιμές.

Στην Εκάλη, αναλαμβάνουμε μεγάλης κλίμακας εργασίες απόφραξης, σε πάσης φύσεως κτηριακές υποδομές. Για πιο περιορισμένες ανάγκες απόφραξης, όπως είναι τα βουλωμένα σιφόνια σε νεροχύτες, νιπτήρες και είδη υγιεινής, μεταχειριζόμαστε ισχυρά αποφρακτικά υγρά και αποτελεσματικές τεχνικές.

Στα δίκτυα σωληνώσεων, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, ώστε να εντοπίσουμε τις βλάβες στο εσωτερικό του δικτύου. Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας αυτής, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής) για να εξυγιάνουμε την κατάσταση των σωλήνων.

Σε οικόπεδα της Εκάλης με πλούσια βλάστηση, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της περιμετρικής στο κτήριο ζώνης, με τη χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων. Απαλλάσσουμε έτσι το αποχετευτικό σύστημα από επικίνδυνες για την αρτιότητα του δικτύου ρίζες ή άλλα ανεπιθύμητα φυτικά υπολείμματα με αποφράξεις ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Η συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος έχει μεγάλη σημασία, καθώς προλαμβάνει τις καταστροφές στις βροχές. Έτσι, για να αποφύγουμε τα βουλώματα στα φρεάτια και τις πλημμύρες στα σπίτια της Εκάλης, συνιστούμε και εφαρμόζουμε συστηματική απολύμανση της αποχέτευσης, αλλά και του δικτύου των σωληνώσεων.

Στην Εκάλη είμαστε πρώτη δύναμη στις αποφράξεις και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η εμπιστοσύνη των κατοίκων εμπλουτίζει το πελατολόγιό μας με πολλές δεκάδες διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, επιχειρηματίες της εστίασης και ελεύθερους επαγγελματίες.

Αναλαμβάνουμε αδιαλείπτως, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου την εξυπηρέτηση των αναγκών σε ολόκληρο το Δήμο της Κηφισιάς! Οι ποιοτικές υπηρεσίες, η γρήγορη ανταπόκριση και τα αποφρακτικά μέσα που διαθέτουμε είναι όσα κάνουν την αποφρακτική μας εταιρία κορυφαία στα Προάστια των Αθηνών. Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας, με καλές τιμές και σωστές λύσεις για την άντληση των υδάτων και την απόφραξη των υπόγειων δικτύων σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button