210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ιπποκράτειος Πολιτεία

Ιπποκράτειος Πολιτεία

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με βουλώματα στους σωλήνες της αποχέτευσής σας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία; Η λύση είναι μία: αποφρακτική Αναγνώστου. Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ποιότητα υπηρεσιών και το σημαντικότερο χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να ξεβουλώσουμε τη λεκάνη, τη μπανιέρα ή το νεροχύτη σας 7 μέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρό.
Σύγχρονα μηχανήματα, δυνατές αντλίες, αποφρακτικά μηχανήματα και βυτιοφόρα οχήματα συνιστούν το οπλοστάσιό μας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Και όσο για το συνεργείο μας το καλύτερο του είδους! Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων και συνεχή εκπαίδευση στα νέα συστήματα αποτελούν εγγύηση για κάθε απόφραξη.

Υπηρεσίες αποφράξεων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ιδιώτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ιπποκρατείου Πολιτείας μας επιλέγουν εδώ και χρόνια για να λύσουμε κάθε τους πρόβλημα με απόφραξη, συντήρηση ή επισκευή αποχέτευσης και τα συναφή. Μονοκατοικίες και σπίτια καθώς και δημόσιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο μεγάλο μας πελατολόγιο. Ρίχνοντας μια ματιά στις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα δείτε πως εκτός από τις οικονομικές μας τιμές, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι αφορά τους σωλήνες της αποχέτευσης.

 • ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης
 • απόφραξη φρεατίου
 • κατασκευή και επισκευή αποχέτευσης
 • συντήρηση και καθαρισμός αντλιοστασίου
 • απόφραξη νεροχύτη
 • άντληση υδάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία
 • απόφραξη φρεατίου
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • καθαρισμός φρεατίου από κλαδιά και σκουπίδια
 • ξεβούλωμα λεκάνης και σιφονιού
 • άντληση λυμάτων
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • απολύμανση
 • έλεγχος με κάμερα για φραγμένους αγωγούς
 • απόφραξη νιπτήρα
 • στεγανοποίηση φρεατίου

Καθαρισμός μεγάλων επιφανειών

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία βρίσκεται μέσα σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, περιτριγυρισμένη από πράσινο και δίπλα σε μία από τις άγνωστες λίμνες της Αττικής. Τα πεύκα, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της χλωρίδας, όσο όμορφα και αν είναι, τηn εποχή που ανθίζουν αλλά και όταν εκκρίνεται το μελίτωμα δημιουργούν σκόνη και βρωμιές που δύσκολα φεύγουν από κήπους, τέντες, ταράτσες και αυλές. Αυτό σε συνδυασμό με χώματα, υγρασίες και κοκκινόχωμα από τη βροχή δημιουργούν ένα μίγμα το οποίο είναι δύσκολο να καθαρίσει κάποιος μόνος του. Εμείς με τη χρήση μηχανημάτων υδροβολής και πιεστικών μηχανημάτων προχωράμε με λίγα ευρώ στον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας με επιτυχία.

Ξεβούλωμα αποχέτευσης στην Ιπποκράτειο Πολιτείας

Η αποφρακτική εταιρεία Aναγνώστου ανταποκρίνεται με ταχύτητα και χαμηλές τιμές σε κάθε κλήση που δέχεται για ξεβούλωμα αποχέτευσης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Απαλλαγείτε γρήγορα και χωρίς φθορά στις σωληνώσεις της αποχέτευσης από την κακοσμία και τις διαρροές καλώντας την εταιρεία Αναγνώστου, τους ειδικούς της απόφραξης.

Απόφραξη λεκάνης

Χαρτιά, πλαστικά και άλλα σκουπίδια είναι οι σημαντικότερες αιτίες που κάνουν τη λεκάνη να βουλώσει. Μια δυσάρεστη κατάσταση η οποία γεμίζει με κακοσμία ολόκληρο το σπίτι, για αυτό προλάβετε την άμεσα πριν η μεγάλη ζημιά παραγίνει. Μόνο για εσάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία προσφέρουμε ειδικές χαμηλές τιμές όχι μόνο στην απόφραξη λεκάνης αλλά και στο ξεβούλωμα μπανιέρας, νεροχύτη και νιπτήρα.

Διάγνωση με κάμερα στην Ιπποκράτειο Πολιτείας

Παλιά αποχέτευση με δύσκολο βούλωμα; Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου έχει τη λύση: κάμερα διάγνωσης. Με την ειδική αυτή κάμερα ο τεχνικός μας μπορεί να ελέγξει κάθε χιλιοστό του σωλήνα ή του φρεατίου και να βρει το ακριβές σημείο του βουλώματος. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται και επιταχύνεται η δουλειά του προσωπικού μας σε μεγάλο βαθμό ενώ το αποτέλεσμα είναι σίγουρο.

Καθαρισμός φρεατίου στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου αναλαμβάνει να καθαρίσει το φρεάτιο απορροής ομβρίων υδάτων σε χαμηλή τιμή. Κλαδιά, σκουπίδια, φύλλα, ρίζες και ότι άλλο παρεμποδίζει τη σωστή και γρήγορη απομάκρυνση του νερού της βροχής απομακρύνεται. Έτσι όταν έρθουν οι πρώτες φθινοπωρινές μπόρες εσείς θα είστε έτοιμοι και δεν θα αγχώνεστε για πλημμυρισμένα υπόγεια ή γκαράζ.

Συντήρηση αποχέτευσης

Για ένα λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα χωρίς βουλώματα και φραξίματα η τακτική του συντήρηση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι απαραίτητη. Με λίγα μόνο ευρώ πλένουμε όλους τους αγωγούς της αποχέτευσης απομακρύνοντας τις εστίες των βουλωμάτων. Έτσι αυτοί καθαρίζουν και λειτουργούν και πάλι σαν καινούριοι.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button