210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κηφισιά

Κηφισιά

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει αποφρακτικές εργασίες στην Κηφισιά και σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων. Η Κηφισιά είναι μια πολύπαθη περιοχή καθώς συχνά πλήττεται από πλημμύρες. Η ανεπαρκής συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου προκαλεί βουλώματα σε βόθρους και φρεάτια. Η επισκευή, ο καθαρισμός και η απολύμανση των σωληνώσεων είναι μείζονος σημασίας καθώς μετά από βροχοπτώσεις δημιουργούνται έντονα προβλήματα ιδιαίτερα όταν ο Κηφισός υπερχειλίζει.

Η εταιρία μας γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις παθογένειες του αποχετευτικού συστήματος στην Κηφισιά, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για αποφράξεις και ξεβουλώματα παντός τύπου. Τα αποφρακτικά οχήματα μας καταφθάνουν άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Κηφισιάς. Είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά κ.α. Διαθέτουν ακόμα μεγάλες αντλίες και δεξαμενές για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία, εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμό φρεατίων.

Πριν ξεκινήσουμε τις αποφρακτικές εργασίες για το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας η οποία εισέρχεται στο προβληματικό σωλήνα. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε πάντα τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, υδροβολής) για το ξεβούλωμα.

Στην Κηφισιά, μετά την απόφραξη πραγματοποιούμε συχνές επισκέψεις για την συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης και των σωλήνων. Είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός και η απολύμανση για την πρόληψη μεγάληw κλίμακας βλαβών και για την ομαλή λειτουργία του δικτύου.

Τα πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα μας, απομακρύνουν κάθε είδος βουλώματος από τους σωλήνες αποχέτευσης. Συχνά τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματά τους και εμποδίζουν την ομαλή ροή των υπολοίπων.

Στην περιοχή της Κηφισιάς συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, καταστήματα, χώρους εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία προσφέροντας άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της μπανιέρας, του νιπτήρα, της λεκάνης, του νεροχύτη, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποφράξεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι διαχειριστές πολυκατοικιών, καταστηματάρχες και ελεύθεροι επαγγελματίες…

Γκύζη

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως το Γκύζη αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης ή της παντελούς απουσίας απόφραξης …

Παγκράτι

Παγκράτι

Εφαρμόζουμε υπηρεσίες αντλήσεων και αποφράξεων σε κάθε βουλωμένο σωλήνα, φρεάτιο ή σιφόνι του Παγκρατίου στις καλύτερες τιμές. Κατά την περίοδο του χειμώνα καθώς το Παγκράτι πλήττεται από …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button