Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Λυκόβρυση - 210 8040310

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, δραστηριοποιείται σε σχέση με εργασίες άντλησης των υδάτων και ξεβουλώματος του αποχετευτικού δικτύου σε κατοικίες ή άλλα κτήρια. Είμαστε διαθέσιμοι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως σε πλημμύρες ή βουλώματα φρεατίων και βόθρων, ενώ παρέχουμε και αποφρακτικές εργασίες προληπτικής φύσεως.

Η Λυκόβρυση αντιμετωπίζει πλημμύρες όταν βρέχει πολύ το χειμώνα. Στα Βόρεια Προάστια μεταφέρονται ροές φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα και έτσι παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα σε υπόγεια καταστήματα, σε γκαράζ, ή σε ισόγειους χώρους. Επιπλέον, παθαίνουν ζημιές οι βόθροι και τα δίκτυα σωληνώσεων των κτηρίων.

Για να αποφράξουμε τις βουλωμένες σωληνώσεις, χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Εισάγουμε την συσκευή στο εσωτερικό των σωληνώσεων και καταγράφουμε τα τρωτά σημεία. Εν συνεχεία, επιλέγουμε το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα που θα αποκαταστήσει το δίκτυο.

Εκτός από την απόφραξη των δικτύων και την άντληση των υδάτων, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας εργασίες στη Λυκόβρυση. Ξεβουλώνουμε μπλοκαρισμένα σιφόνια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και αποκαθιστούμε βουλωμένους νεροχύτες, νιπτήρες και λεκάνες. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά ισοδύναμα με τα πιο ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα (μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα).

Για να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια και τα φρεάτια όταν έχει κακοκαιρία στο Δήμο Λυκόβρυσης, προτείνουμε την προληπτική συντήρηση του υπόγειου αποχετευτικού συστήματος και την απολύμανση των φρεατίων. Επικοινωνήστε με την αποφρακτική μας εταιρία για να προγραμματίσουμε μια αυτοψία που θα καταγράψει τις ανάγκες της κτηριακής σας εγκατάστασης.

Στη Λυκόβρυση είμαστε πρωτοπόροι στις αποφρακτικές εργασίες. Συνεργαζόμαστε με διαχειριστές πολυκατοικιών, ελεύθερους επαγγελματίες, αντιπροσώπους δημοσίων οργανισμών και επιχειρηματίες της εστίασης. Είμαστε πάντα δίπλα σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ξεβουλώνουμε σωληνώσεις σε κατοικίες, καφετέριες, εστιατόρια, δημόσια κτήρια και επαγγελματικές στέγες. Ανταποκρινόμαστε αμέσως σε κάθε είδους ανάγκη για απόφραξη βόθρου και για άντληση υδάτων. Το έμπειρο συνεργείο μας και τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα της εταιρίας μας είναι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή.

Είμαστε στη διάθεση των πολιτών της Λυκόβρυσης για έκτακτες αλλά και για προγραμματισμένες αποφρακτικές υπηρεσίες! Πάντα με πολύ χαμηλό κόστος! Γνωρίστε σήμερα την καλύτερη αποφρακτική εταιρία σε ολόκληρη την Αττική.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google