210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Λυκόβρυση

Λυκόβρυση

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, δραστηριοποιείται σε σχέση με εργασίες άντλησης των υδάτων και ξεβουλώματος του αποχετευτικού δικτύου σε κατοικίες ή άλλα κτήρια. Είμαστε διαθέσιμοι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως σε πλημμύρες ή βουλώματα φρεατίων και βόθρων, ενώ παρέχουμε και αποφρακτικές εργασίες προληπτικής φύσεως.

Η Λυκόβρυση αντιμετωπίζει πλημμύρες όταν βρέχει πολύ το χειμώνα. Στα Βόρεια Προάστια μεταφέρονται ροές φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώμα και έτσι παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα σε υπόγεια καταστήματα, σε γκαράζ, ή σε ισόγειους χώρους. Επιπλέον, παθαίνουν ζημιές οι βόθροι και τα δίκτυα σωληνώσεων των κτηρίων.

Για να αποφράξουμε τις βουλωμένες σωληνώσεις, χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Εισάγουμε την συσκευή στο εσωτερικό των σωληνώσεων και καταγράφουμε τα τρωτά σημεία. Εν συνεχεία, επιλέγουμε το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα που θα αποκαταστήσει το δίκτυο.

Εκτός από την απόφραξη των δικτύων και την άντληση των υδάτων, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας εργασίες στη Λυκόβρυση. Ξεβουλώνουμε μπλοκαρισμένα σιφόνια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και αποκαθιστούμε βουλωμένους νεροχύτες, νιπτήρες και λεκάνες. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά ισοδύναμα με τα πιο ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα (μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα).

Για να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια και τα φρεάτια όταν έχει κακοκαιρία στο Δήμο Λυκόβρυσης, προτείνουμε την προληπτική συντήρηση του υπόγειου αποχετευτικού συστήματος και την απολύμανση των φρεατίων. Επικοινωνήστε με την αποφρακτική μας εταιρία για να προγραμματίσουμε μια αυτοψία που θα καταγράψει τις ανάγκες της κτηριακής σας εγκατάστασης.

Στη Λυκόβρυση είμαστε πρωτοπόροι στις αποφρακτικές εργασίες. Συνεργαζόμαστε με διαχειριστές πολυκατοικιών, ελεύθερους επαγγελματίες, αντιπροσώπους δημοσίων οργανισμών και επιχειρηματίες της εστίασης. Είμαστε πάντα δίπλα σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ξεβουλώνουμε σωληνώσεις σε κατοικίες, καφετέριες, εστιατόρια, δημόσια κτήρια και επαγγελματικές στέγες. Ανταποκρινόμαστε αμέσως σε κάθε είδους ανάγκη για απόφραξη βόθρου και για άντληση υδάτων. Το έμπειρο συνεργείο μας και τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα της εταιρίας μας είναι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή.

Είμαστε στη διάθεση των πολιτών της Λυκόβρυσης για έκτακτες αλλά και για προγραμματισμένες αποφρακτικές υπηρεσίες! Πάντα με πολύ χαμηλό κόστος! Γνωρίστε σήμερα την καλύτερη αποφρακτική εταιρία σε ολόκληρη την Αττική.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button