Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Μαρούσι - 210 6816321

Η εταιρία μας, όπως και σε όλα τα βόρεια προάστια, προσφέρει κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην συντήρηση των σωληνώσεων, του αποχετευτικού δικτύου, στον καθαρισμό των φρεατίων και των βόθρων αφού η μη επαρκής συντήρηση (επισκευή, καθαρισμός, απόφραξη, απολύμανση), αποτελούν τις κυριότερες αιτίες για την δημιουργία βουλωμάτων και πλημμυρών.

Συχνά, η αλόγιστη χρήση κοινών αποφρακτικών υγρών του εμπορίου δύναται να επιδεινώσει το πρόβλημα στις σωληνώσεις της αποχέτευσης και να τους διαβρώσει. Είναι σημαντικό για εργασίες απόφραξης να επιλέγονται αποφρακτικά συνεργεία με εμπειρία και με τον κατάλληλο αποφρακτικό εξοπλισμό όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού κ.α. Στο Μαρούσι χρησιμοποιούμε αποφρακτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας προσφέροντας λύσεις άμεσα και υπεύθυνα.

Διαθέτουμε έναν ολοκληρωμένο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που φτάνει σε οποιοδήποτε σημείο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, δεξαμενές για άντληση υδάτων ενώ πραγματοποιούμε εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμούς φρεατίων. Αμέσως μετά το ξεβούλωμα και την επισκευή προχωράμε σε εργασίες συντήρησης με καθαρισμούς και απολυμάνσεις.

Τα αποφρακτικά μηχανήματα είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να απομακρύνουν βουλώματα που προκαλούν λύματα ετών. Στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου στο Μαρούσι, λύματα πολλών δεκαετιών έχουν πετρώσει με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των υπολοίπων λυμάτων.

Στο Μαρούσι, για την επιλογή των κατάλληλων αποφρακτικών μηχανημάτων, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα και την απόφραξη, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στον προβληματικό σωλήνα για την αξιολόγηση του βουλώματος.

Στην περιοχή του Αμαρουσίου συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες, χώρους εστίασης, εστιατόρια κ.α. Ολοένα και περισσότερα σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα μας εμπιστεύονται για την απόφραξη και το ξεβούλωμα της κεντρικής στήλης αποχέτευσης, της λεκάνης, του νεροχύτη, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του σιφονιού, υδρορροής κ.α.

Η εταιρία μας είναι πάντα δίπλα σας με τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α.) και μετά την απόφραξη για εργασίες συντήρησης όπως επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας στο Μαρούσι προσφέροντας πολύ χαμηλές τιμές και κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google