210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πεντέλη

Πεντέλη

Όταν βρέχει έντονα στην Πεντέλη, πλημμυρίζουν υπόγεια, χώροι στάθμευσης, φρεάτια και βόθροι. Προκύπτει τότε η ανάγκη για άντληση υδάτων. Η αποφρακτική μας εταιρία δραστηριοποιείται στην περιοχή αναλαμβάνοντας αποφρακτικά έργα, επιστρατεύοντας στις υπηρεσίες των κατοίκων του Δήμου Πεντέλης τον υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων της, αλλά και το εξυπηρετικό, πρόθυμο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο της.

Εκτός από εργασίες απόφραξης βουλωμένων φρεατίων και βόθρων στην Πεντέλη, αναλαμβάνουμε επίσης το ξεβούλωμα νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών στα μπάνια και σιφονιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, βίλλες, καφετέριες και εστιατόρια. Χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, και μεταχειριζόμαστε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

Για να μην προκαλούνται βουλώματα στις σωληνώσεις και πλημμύρες στην Πεντέλη, εξαιτίας μεταφοράς φερτών υλών όπως φύλλα ή χώμα, συνιστούμε την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος και την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του οικοπέδου σας από ρίζες δέντρων ή άλλα υπολείμματα βλάστησης, που δυνητικά θα προκαλέσουν βλάβες στο σύστημα ύδρευσης – αποχέτευσης. Θέτουμε στις υπηρεσίες σας τα ριζοκοπτικά μηχανήματά μας και τους καλύτερους χειριστές, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε, δραστηριοποιείται στην Πεντέλη και στους όμορους Δήμους, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών αποφρακτικές υπηρεσίες. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε είδους βούλωμα βόθρου, για να ξεβουλώσουμε το φρεάτιο ή για προληπτικές εργασίες στο σύστημα των σωληνώσεων.

Για την αποτελεσματική απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου, χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει τα τρωτά σημεία στο εσωτερικών των σωληνώσεων. Μετά την αυτοψία, το πολύπειρο προσωπικό μας επιλέγει το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα για την απόφραξη ή την συντήρηση, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Στην Πεντέλη αποτελούμε την πρώτη σε ζήτηση εταιρία αποφράξεων, με το πελατολόγιο μας να συμπεριλαμβάνει ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και βιλλών, διαχειριστές πολυκατοικιών και επιχειρηματίες της εστίασης. Η ποιότητα των υπηρεσιών και η άμεση ανταπόκριση στις έκτακτες ανάγκες, πάντα στο χαμηλότερο κόστος έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού μας στην Πεντέλη. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, για προληπτικές ή έκτακτες εργασίες!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button