210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Σταμάτα

Σταμάτα

Η Σταμάτα είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Διονύσου, που βρίσκεται στα Ανατολικά της Αττικής. Περιβάλλεται από το όρος της Πεντέλης και έχει πληθυσμό σχεδόν 3.000 κατοίκους. Εξαιτίας της θέσης της στους πρόποδες του Πεντελικού όρους, πλήττεται πολύ συχνά στις βροχές εξαιτίας της μεταφοράς φερτών υλικών όπως φύλλα ή χώμα. Σαν αποτέλεσμα, οι δρόμοι αλλά και τα σπίτια πλημμυρίζουν ακόμα και με την πιο μικρή βροχή. Η ανάγκη των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής για άντληση των υδάτων από κατοικίες από και καταστήματα, μάς κάνει πρώτους σε ζήτηση κατά τη διάρκεια τέτοιων πλημμυρών στη Σταμάτα.

Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στην απομάκρυνση των νερών από τα υπόγεια και τα ισόγεια των κτηρίων στο Δήμο Διονύσου, καθώς διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής). Για την απόφραξη των φρεατίων και των βόθρων της Σταμάτας επιστρατεύουμε τους ικανότερους χειριστές της εταιρίας αποφράξεών μας. Συνδυάζουμε πάντα ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος!

Οι βροχές και οι πλημμύρες, δημιουργούν επίσης προβλήματα στα φρεάτια και στους βόθρους. Για να γλιτώσουμε λοιπόν τις δυσάρεστες βλάβες στις αποχετεύσεις, προτείνουμε στους κατοίκους στη Σταμάτα την προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεών τους. Κλείστε ένα ραντεβού για μια αυτοψία του χώρου σας, για να προγραμματίσουμε στη συνέχεια τον καθαρισμό και την απολύμανση των βόθρων, των φρεατίων και των σωληνώσεών σας. Θα εκπλαγείτε από τα καταπληκτικά οικονομικά πακέτα προσφορών μας για τους επαγγελματίες και για τους κατοίκους της περιοχής σας!

Μετά την αποτελεσματική απόφραξη ή την άντληση των υδάτων, η αποφρακτική μας εταιρία εξακολουθεί να σας υποστηρίζει διαρκώς με τις πιο έξυπνες λύσεις για την αποχέτευση της μονοκατοικίας, της βίλλας ή της εξοχικής κατοικίας σας στη Σταμάτα. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα, και καθαρίζουμε το οικόπεδό σας περιμετρικά της αποχέτευσης από την πυκνή υπόγεια βλάστηση. Αυτή η διαδικασία προστατεύει το υπόγειο δίκτυο από ζημίες που δυνητικά προκαλούν οι παλιές ρίζες των δέντρων. Πάντα σε πολύ καλές και οικονομικές τιμές!

Επίσης, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των σωληνώσεων με τη χρήση υψηλής ευκρίνειας βιντεοκάμερας, που καταγράφει όλες τις εσωτερικές βλάβες και τα βουλώματα στους σωλήνες. Έτσι, επιλέγουμε την κατάλληλη αποφρακτική μέθοδο για την αποκατάσταση του δικτύου των σωληνώσεων. Οι λύσεις μας είναι πάντα οι ενδεδειγμένες, ενώ ταυτόχρονα είναι φτηνές και πολύ ασφαλείς.

Επίσης, στη Σταμάτα αποκαθιστούμε και βουλωμένα σιφόνια σε μπάνια, κουζίνες και αυλές, αλλά και νεροχύτες και νιπτήρες, με τη βοήθεια πανίσχυρων αποφρακτικών υγρών, που είναι ισοδύναμα σε δράση με τα πιο ικανά αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Είμαστε η πρώτη επιλογή των κατοίκων στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών, εξαιτίας των προσιτών τιμών και της άμεσης ανταπόκρισής μας. Οι επιχειρηματίες στη Σταμάτα μάς εμπιστεύονται τυφλά εδώ και χρόνια, για τις τεχνικές εργασίες στα δίκτυα σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο των αποφράξεων σε ολόκληρη την Αττική. Τηλεφωνήστε μας και γνωρίστε τις πιο άρτιες υπηρεσίες απόφραξης, στις καλύτερες τιμές!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button