210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αυλώνας

Αυλώνας

Ο Αυλώνας είναι μια κωμόπολη που βρίσκεται στην περιοχή της Βορείου Αττικής. Ανήκει στον Δήμο Ωρωπού, και βρίσκεται σε υψόμετρο 170 στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας, μόλις σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.

Εξαιτίας της ημιορεινής γεωγραφικής του θέσης, ο Αυλώνας αντιμετωπίζει πολύ συχνά χειμαρρώδεις πλημμύρες το χειμώνα. Η μεταφορά φερτών υλών από την Πάρνηθα, δημιουργεί ορμητικές ροές, που πλημμυρίζουν τις κατοικίες και τα καταστήματα της πόλης, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για άντληση των υδάτων από τα υπόγεια και από τους ισόγειους χώρους. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της βροχής και των πλημμυρών επηρεάζουν και την εύρυθμη λειτουργία των φρεατίων και των βόθρων στα κτήρια, που φράσσονται και χρειάζονται άμεσα παρέμβαση για την αποκατάστασή τους.

Η αποφρακτική εταιρία που διαθέτουμε, παρέχει ποιοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες στον Αυλώνα, τόσο για την άντληση των υδάτων, όσο και για την απόφραξη των αποχετεύσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αττικής. Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι ότι έχουμε στη διάθεσή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων, όπως πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής, καθώς και τους πιο ικανούς και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς του κλάδου μας.

Μετά την ολοκλήρωση μιας απόφραξης, συνεχίζουμε την υποστήριξη του πελάτη μας, διενεργώντας τακτικούς ελέγχους στις αποχετεύσεις και στις σωληνώσεις κατόπιν ραντεβού, και προτείνοντας έξυπνες λύσεις για την συντήρηση της σωστής λειτουργίας του αποχετευτικού εξοπλισμού του κτιρίου σας στον Αυλώνα. Αναλαμβάνουμε επίσης την απολύμανση των αποχετεύσεων σας, πάντα άμεσα, φτηνά και ποιοτικά.

Είμαστε η πρώτη επιλογή για τους διαχειριστές πολυκατοικιών και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Αυλώνα. Κάτοικοι αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες επιλέγουν πιστά την εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, για να τους διασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος.

Επιπλέον, οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν και ελέγχουν το εσωτερικό των σωληνώσεις των εγκαταστάσεών σας στον Αυλώνα, βιντεοσκοπώντας τις βλάβες στα αόρατα σημεία τους. Μέσα από αυτή την διαδικασία καταγραφής των βουλωμάτων, χρησιμοποιούμε έπειτα τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα για την απόφραξη στους σωλήνες και για την αποκατάσταση της ροής των υδάτων και των όμβριων μέσα από αυτούς.

Επίσης, αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα σιφονιών στο σπίτι ή το γραφείο σας, τόσο στους εσωτερικούς χώρους, όπως είναι οι νιπτήρες, οι λεκάνες και οι μπανιέρες, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι ακάλυπτοι χώροι και οι ταράτσες. Διαθέτουμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο ικανά αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι χαμηλού κόστους, και παράλληλα ποιοτικές, γι΄αυτό άλλωστε είμαστε πρώτη εταιρία για αποφράξεις και άντληση υδάτων σε όλη την Αττική. Σπεύδουμε άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου. Σε καταστροφές όπως είναι οι πλημμύρες, είμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτών του Αυλώνα.

Ανακαλύψτε μας και γνωρίστε περισσότερα για την άντληση των υδάτων και τις αποτελεσματικές αποφράξεις σε βόθρους και σωληνώσεις, πάντα σε πολύ καλές τιμές! Αναζητήστε πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button