210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Λαγονήσι

Λαγονήσι

Στο Λαγονήσι και σε ολόκληρο το δήμο Σαρωνικού, αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α. άμεσα και με μικρό κόστος. Λόγω της κακής και ανεπαρκούς συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, τα φρεάτια, οι βόθροι και οι υπόνομοι βουλώνουν με αποτέλεσμα να προκαλούνται πλημμύρες.

Φερτές ύλες όπως σκουπίδια, λάσπη και φύλλα μπορούν να προκαλέσουν βούλωμα στις υδρορροές. Γίνεται αντιληπτό ότι η συντήρηση, ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση των υδρορροών, των αποχετευτικών σωληνώσεων, του σιφονιού, της μπανιέρας, του νιπτήρα, και του νεροχύτη, είναι μείζονος σημασίας και πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρα και αξιόπιστα αποφρακτικά συνεργεία.

Για τις αποφράξεις στο Λαγονήσι η εταιρεία μας χρησιμοποιεί αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Τα ριζοκοπτικά μας, τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής πραγματοποιούν οποιαδήποτε απόφραξη. Για την έγκυρη και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών στο Λαγονήσι διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που αναλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το ξεβούλωμα και τον καθαρισμό των φρεατίων, την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Μετά το ξεβούλωμα και την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης προχωράμε στην συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου πραγματοποιώντας τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Στο Λαγονήσι, για την αξιολόγηση του βουλώματος και την χρήση κατάλληλων αποφρακτικών μηχανημάτων, χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Η κάμερα αυτή εισέρχεται στον προβληματικό σωλήνα/αποχέτευση/βόθρο προσφέροντας μια καθαρή εικόνα του προβλήματος.

Με τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μέσα που διαθέτουμε στο Λαγονήσι μπορούμε να απομακρύνουμε λύματα δεκαετιών από τους σωλήνες αποχέτευσης, τα οποία έχουν πετρώσει και φράσσουν την ομαλή ροή των λυμάτων.

Όλες οι εργασίες απόφραξης στο Λαγονήσι, όπως η συντήρηση, ο καθαρισμός, η επισκευή, η απόφραξη, η απολύμανση, η χρήση πιεστικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής, πραγματοποιούνται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Οι χαμηλές τιμές και οι άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Λαγονήσι μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, οργανωμένων πλαζ και παραλιών, εταιριών, γραφείων, χώρων εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, χώροι εκδηλώσεων) κ.α.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button