210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Λαύριο

Λαύριο

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην περιοχή του Λαυρίου προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στο Λαύριο που έχει χρειαστεί να επέμβουμε για άμεσες αποφράξεις, απομακρύνοντας βουλώματα από σωλήνες αποχέτευσης. Δυστυχώς οι σωληνώσεις δεν έχουν επαρκή συντήρηση (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα όπως πλημμύρες. Για την εταιρία μας είναι σημαντικό, πριν χρειαστεί να προχωρήσουμε στις όποιες εργασίες απόφραξης, να προβαίνουμε στην συντήρηση των σωληνώσεων, έτσι ώστε να αποφεύγουμε μεγάλης έκτασης προβλήματα.

Για την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωληνώσεων απαιτείται η επιλογή ενός αξιόπιστου και έμπειρου αποφρακτικού συνεργείου. Το συνεργείο πρέπει να έχει στην κατοχή του τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα όπως ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής για το ξεβούλωμα παντός τύπου σωλήνων. Ακόμη, η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών σκευασμάτων χωρίς την προτροπή ενός συνεργείου αποφράξεων είναι πολύ επικίνδυνη. Ιδιαίτερα στο Λαύριο έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου έχουν διαβρωθεί σωλήνες αποχέτευσης λόγω της υπερβολικής χρήσης αποφρακτικών υγρών.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα τεράστιο στόλο υπερσύγχρονων αποχετευτικών οχημάτων, εξοπλισμένο με μηχανήματα υδροβολής, ειδικών φορτηγών για αποφράξεις, ριζοκοπτικά και πιεστικά μηχανήματα. Έχουμε επίσης στην κατοχή μας οχήματα με δεξαμενές και αντλίες που αναλαμβάνουν εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και καθαρισμό φρεατίων στην περιοχή του Λαυρίου και όπως πάντα με χαμηλό κόστος.

Πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης στο Λαύριο, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την αξιολόγηση του βουλώματος. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σίγουροι για το ποια αποφρακτικά μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες ξεβουλώματος. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι μια πετυχημένη απόφραξη και ιδιαίτερα φθηνά.

Στο Λαύριο, τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής, απομακρύνουν βουλώματα ετών που δημιουργούνται από την συγκέντρωση λυμάτων. Τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων της αποχέτευσης με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή τους.

Μετά το ξεβούλωμα η εταιρία μας προσφέρει εργασίες συντήρησης με επισκευή, καθαρισμό και απολύμανση των σωλήνων. Στο Λαύριο συνεργαζόμαστε με βιοτεχνίες, καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, γραφεία, εταιρίες και καταστήματα για αποφράξεις που εγγυώνται την καλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας.

Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε την δυναμική απόφραξη αγωγών, το ξεβούλωμα της μπανιέρας, του νιπτήρα, της λεκάνης, του νεροχύτη, της αποχέτευσης, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α., προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button