210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μαραθώνας

Μαραθώνας

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων και στην περιοχή του Μαραθώνα. Πραγματοποιούμε παράλληλα και εργασίες συντήρησης, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός, η απολύμανση και η επισκευή των σωλήνων αποχέτευσης και των φρεατίων για την διατήρηση της δημόσιας υγιεινής αλλά και για την προστασία της περιουσία σας. Η ελλιπής συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία βουλωμάτων και πλημμυρών. Απαιτείται έτσι η χρήση βαρέων αποφρακτικών εργαλείων όπως υδροβολές και πιεστικά μηχανήματα.

Σε πολλές περιπτώσεις στον Μαραθώνα, λόγω της υπερβολικής χρήσης αποφρακτικών υγρών, έχουμε συναντήσει διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες αποχέτευσης. Η αποφρακτικές εργασίες που αφορούν την αποχέτευση είναι σημαντικό να γίνονται από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία. Το ξεβούλωμα σωληνώσεων, όταν του βούλωμα επιμένει, αποτελεί μια σύνθετη εργασία που απαιτεί και τα κατάλληλα εργαλεία για μια πετυχημένη απόφραξη.

Στην περιοχή του Μαραθώνα διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά σας. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα, κατάλληλα για κάθε είδους απόφραξη, καθαρισμό και απολύμανση. Επίσης τα οχήματα διαθέτουν μεγάλες αντλίες και δεξαμενές που εξυπηρετούν στην εκκένωση βόθρων, στον καθαρισμό φρεατίων, στις αποφράξεις αποχετεύσεων και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, λεβητοστάσια, γκαράζ κ.α.

Σε ειδικές περιπτώσεις και δύσκολα σημεία όπως το σιφώνι, το συνεργείο μας χρησιμοποιεί μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης για την καταγραφή του βουλώματος και την αξιολόγηση της κατάστασης των σωλήνων της αποχέτευσης. Τα πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα που διαθέτουμε στον Μαραθώνα απομακρύνουν βουλώματα δεκαετιών από τους σωλήνες της αποχέτευσης. Τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων και απαιτείται η χρήση αποφρακτικών μηχανημάτων για την απομάκρυνσή τους. Η εκκένωση βόθρων, οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις ολοκληρώνουν τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα αποχετευτικά δίκτυα.

Στον Μαραθώνα εξυπηρετούμε μεταξύ άλλων καταστήματα, εταιρίες και γραφεία. Χώροι εστίασης και καφετέριες μας εμπιστεύονται για τις αποφρακτικές τους εργασίες. Ακόμη συνεργαζόμαστε με τους τοπικές δημοτικές υπηρεσίες και με τον Δήμο Μαραθώνα για αποτελεσματικές και εγγυημένες αποφράξεις.

Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε σε τιμές κόστους αποφράξεις αποχετευτικών σωλήνων, το ξεβούλωμα της μπανιέρας, της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη, της υδρορροής, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για την δική σας εξυπηρέτηση προσφέρουμε τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο που ο Μαραθώνας μας προτιμάει εδώ και χρόνια για όλους τους τύπους αποφράξεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button