Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Ραφήνα - 22990 66488

Απόφραξη στη Ραφήνα
Η Ραφήνα όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής απαιτεί αποφράξεις καθώς συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμύρες και καταστροφές. Η έλλειψη συντήρησης των σωληνώσεων του δικτύου αποχέτευσης προκαλεί βουλώματα που απαιτούν μεγάλης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες με υδροβολές, πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά κ.α. Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον καθαρισμό, την απολύμανση και την τακτική συντήρηση και επισκευή των αποχετευτικών σωλήνων άμεσα και φθηνά.

Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Ραφήνας στις καλύτερες τιμές για άμεση απόφραξη. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού. Μπορούν να αναλάβουν όλο το φάσμα των αποφρακτικών εργασιών αφού διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην εκκένωση των βόθρων, στον καθαρισμό και στην απολύμανση των φρεατίων αλλά και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια κ.α.

Στην Ραφήνα, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα του προβληματικού σωλήνα, βάζουμε μια ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης για να καταγράψουμε το βούλωμα και την γενικότερη κατάσταση του. Έτσι επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία, άμεσα και με ασφάλεια για αποτελεσματικές αποφράξεις.

Μετά το ξεβούλωμα, το συνεργείο βρίσκεται κοντά σας με τακτικούς ελέγχους για την συντήρηση του σωλήνα. Πραγματοποιούμε καθαρισμούς, απόφραξη σε φρεάτια, απολυμάνσεις, επισκευές και ό,τι άλλο απαιτεί η συντήρηση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου.

Στη Ραφήνα το συνεργείο μας έχει έρθει αντιμέτωπο σε πολλές περιπτώσεις με διαβρωμένους και κατεστραμμένους σωλήνες. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους βουλωμένους σωλήνες ενώ είναι εξαιρετικά ρυπογόνα. Όταν το πρόβλημα (βούλωμα) επιμένει, πρέπει να απευθυνόμαστε σε συνεργεία αποφράξεων για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς.

Συνεργαζόμαστε με καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, εταιρίες, γραφεία και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο ιδιαίτερα φθηνά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στο Πικέρμι αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων, το ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του νεροχύτη, του σιφονιού, της υδρορροής και αποφράξεις της κεντρικής στήλης αποχέτευσης.

Ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στη Ραφήνα προσφέροντας άριστες αποφρακτικές εργασίες (αντλήσεις λυμάτων, καθαρισμούς, αποφράξεις κ.α.) στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google