Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Καθαρισμός φρεατίου

Ο τακτικός καθαρισμός και η προσεκτική συντήρηση των φρεατίων αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης βλαβών και εστιών μόλυνσης. Βοηθάει επίσης στη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των φρεατίων.

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου, εκτός από τις υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, αναλαμβάνει καθαρισμούς φρεατίων με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει.

Με τις ισχυρές αντλίες διοχετεύουμε νερό υψηλής πίεσης που παρασύρει και διαλύει όλες τις συσσωρευμένες βρωμιές, τα λίπη, τα μπάζα ή τις λάσπες που έχουν συγκεντρωθεί στο φρεάτιο και έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά το φρεάτιό σας γίνεται ξανά σαν καινούργιο. Μπορούμε επίσης να το απολυμάνουμε ψεκάζοντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Με την απολύμανση απομακρύνουμε κάθε πιθανότητα δημιουργίας εστίας μολύνσεων από παράσιτα ή τρωκτικά.

Καθαρισμός φρεατίου
Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και καλά καταρτισμένο προσωπικό που χειρίζεται τα σύγχρονα μηχανήματά μας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο καθαρισμός φρεατίων και αποχετεύσεων αποτελούν για μας μια εργασία που γνωρίζουμε καλά και που, η υψηλή της ποιότητα, μας έχει προσδώσει μεγάλη αξιοπιστία στο χώρο αυτό.

Με ένα τηλεφώνημά σας, θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση του φρεατίου σας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου. Οικονομικές τιμές, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα είναι αυτά που έχουν κάνει την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου μία από τις κορυφαίες στο χώρο των αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google