210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ντράφι

Ντράφι

Βουλωμένες αποχετεύσεις, βόθροι, μπανιέρες, σιφώνια, σωλήνες, νιπτήρες, νεροχύτες και οποιαδήποτε άλλη σωλήνωση στο Ντράφι Αττικής αποτελούν την ειδικότητα της αποφρακτικής εταιρείας Αναγνώστου. Με συνέπεια προς τον πελάτη προχωράμε σε άμεσο ξεβούλωμα οποιουδήποτε βουλώματος όσο απομακρυσμένο και αν είναι αυτό πάντα φθηνά.

Τα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε εργασίας που θα αναλάβουμε. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα τα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο βούλωμα, ξεβουλώνοντας τους σωλήνες σας στο Ντράφι μια για πάντα με χαμηλό κόστος εξασφαλίζοντας και πάλι την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες οι οποίες απευθύνονται σε όσους έχουν παλιές σωληνώσεις, οι οποίες βουλώνουν πιο εύκολα, αλλά και σε όσους χρειάζονται άμεσα μια λύση απόφραξης. Δίνουμε πάντα προτεραιότητα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως η άντληση υδάτων μετά από βροχοπτώσεις ή σε περίπτωση που τα βοθρολύματα αρχίζουν και βγαίνουν από λεκάνες ή νεροχύτες στο Ντράφι Αττικής.

Επιπλέον για όσους αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με τα φρεάτια του δήμου, τα οποία συχνά δεν καθαρίζονται σωστά, με αποτέλεσμα όταν υπάρχει μεγάλη βροχόπτωση να υπερχειλίζουν και να δημιουργούν προβλήματα, διενεργούμε προληπτικούς καθαρισμούς που στόχο έχουν την πρόληψη του βουλώματος του φρεατίου. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ειδικές κάμερες οι οποίες μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε σωλήνωση και να εντοπίσουν με ακρίβεια που βρίσκεται το βούλωμα στο Ντράφι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε σίγουροι 100% πως έχουμε εντοπίσει το σωστό σημείο της απόφραξης για να εργαστούμε. Η διάγνωση με κάμερα στο Ντράφι είναι μια καινοτόμος υπηρεσία η οποία στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Ακόμα ειδικευόμαστε στην κατασκευή αποχετεύσεων κατασκευάζοντας σύγχρονα αποχετευτικά δίκτυα αγωγών με ευρωπαϊκές προδιαγραφές στο Ντράφι σε χαμηλές τιμές. Η εμπειρία μας στον τομέα των αποφράξεων μας έχει κάνει άριστους μάστορες στην τέχνη της κατασκευής των αποχετευτικών αγωγών και σωληνώσεων ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που συνδέονται με την εύρυθμη λειτουργία του όπως ο καθαρισμός, η απολύμανση και η συντήρηση.

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου αναλαμβάνει την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια διαθέτοντας δυνατές αντλίες και αντλητικά μηχανήματα. Την περίοδο του χειμώνα όταν οι βροχές είναι πολλές ο ανεπαρκής καθαρισμός των φρεατίων έχει σαν αποτέλεσμα να παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα σε πολυκατοικίες, σπίτια, καταστήματα, εστιατόρια και δημόσιες υπηρεσίες στο Ντράφι. Τα νερά της βροχής δεν μπορούν να απορροφηθούν από το κεντρικό δίκτυο που απομακρύνει τα όμβρια ύδατα και αυτά πλημμυρίζουν υπόγεια και γκαράζ καθώς και ημιυπόγεια διαμερίσματα.

Για αποφράξεις στο Ντράφι πλέον μπορείτε να απευθύνεστε στη εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και την τσέπη γεμάτη με ευρώ. Οι χαμηλές μας τιμές για άντληση λυμάτων μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των κατοίκων της περιοχής. Το ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, νεροχύτη, σιφωνιού ή νιπτήρα αποτελεί μια από τις πιο συχνές κλήσεις που δεχόμαστε για απόφραξη στο Ντράφι. Οι σωληνώσεις της αποχέτευσης και το αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να βουλώσουν από χαρτιά, τρίχες ή άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να γίνεται υπερχείλιση των λυμάτων. Εμείς διαθέτουμε ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα τα οποία είναι ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα βουλώματος στο Ντράφι.

Για το Ντράφι καλύπτουμε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την αποχέτευση και τις υδραυλικές σωληνώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται καθαρισμός και συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μιας και αυτό εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του. Αυτό γίνεται με τη χρήση μηχανημάτων υδροβολής καθώς και με καθαρισμό με πιεστικό μηχάνημα. Σκοπός είναι να καθαρίσουν, να γίνει πλύσιμο ουσιαστικά, οι σωλήνες αλλά και ο βόθρος ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιο βούλωμα.

Η εταιρεία Αναγνώστου προσφέρει οικονομικές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης και αν αντιμετωπίσετε στο Ντράφι. Τα αποφρακτικά μας συνεργεία βρίσκονται γρήγορα στο χώρο σας έτοιμα να αναλάβουν κάθε είδους ξεβούλωμα. Ανανεώνοντας κάθε χρόνο τον εξοπλισμό έχουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με αποδείξεις.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button