210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κύθνος

Κύθνος

Για αποφράξεις με ταχύτητα, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές στην Κύθνο δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, αποφρακτικά μηχανήματα και υψηλή εξειδίκευση αποτελούμε την ιδανική επιλογή για κάθε βουλωμένο σωλήνα και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας.

Οι αποφράξεις Κύθνου καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με διαρροές, απομάκρυνση υδάτων, καθαρισμούς μεγάλων επιφανειών, άντληση λυμάτων και άλλα. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό δίκτυο στην Κύθνο.

Αποφράξεις Κύθνος – τιμές

Η αποφρακτική εταιρεία μας έχει καταφέρει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων σε πολύ χαμηλές τιμές. Το κόστος των παροχών μας στην Κύθνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθος του προβλήματος, η παλαιότητα των σωληνώσεων και άλλα. Αν θέλετε να ξεβουλώσετε αγωγούς και σωληνώσεις με λίγα ευρώ δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Επιπλέον διαθέτουμε μια πληθώρα από οικονομικά πακέτα προσφορών που σίγουρα δε θα βρείτε στους ανταγωνιστές μας. Όλα αυτά τα χρόνια, παρά την έντονη κρίση, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη τον παρεχόμενων υπηρεσιών μας ενώ παράλληλα οι τιμές τους να είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες στην Κύθνο είναι οι βουλωμένες σωληνώσεις. Το πρόβλημα αυτό γίνεται πιο έντονο εκεί που υπάρχουν παλιοί σωλήνες. Ένα από τα πρώτα δείγματα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους σωλήνες της αποχέτευσης είναι η δυσοσμία από το σιφώνιο σε μπάνιο ή κουζίνα και σε ακόμα χειρότερη περίπτωση βρωμόνερα. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι χειρότερο αν διαθέτετε μια τουριστική επιχείρηση όπως ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνα, εστιατόριο, καφετέρια! Εμείς με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα και χωρίς να κάνουμε φθορές προχωράμε σε ξεβούλωμα και απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων ώστε να ξενοιάσετε μια για πάντα!

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για την Κύθνο είναι οι παρακάτω:

• καθαρισμός φρεατίου
• άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια
• καθαρισμός αντλιοστασίου
• επισκευή αποχετευτικού δικτύου
• διάγνωση με κάμερα
• καθαρισμός λιποσυλλέκτη
• άνλτηση λυμάτων
• συντήρηση αποχέτευσης
• καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα
• υπηρεσίες απολύμανσης
• ξεβούλωμα σωληνώσεων
• στεγανοποίηση φρεατίου

Ο καθαρισμός μεγάλων και μικρών επιφανειών όπως ταράτσες, μπαλκόνια, αυλές, τέντες, καρέκλες και άλλα στην Κύθνο αποτελεί ειδικότητά μας. Με μηχανήματα υδροβολής και δυνατά πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουμε κάθε βρωμιά, υγρασία ή μαυρίλα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πάντα οικονομικά. Το πλύσιμο όλων των επιφανειών γίνεται με φυσικές μεθόδους.

Η εταιρεία αποφράξεων στην Κύθνο διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Διαθέτουμε αντλίες και βυτιοφόρα οχήματα τα οποία μπορούν με ευκολία να μπούνε ακόμα και στο πιο στενό δρομάκι ή σοκάκι. Οι τεχνικοί μας μπορούν με την ίδια ευκολία να ξεβουλώσουν σιφώνια, μπανιέρα, σωλήνες, νεροχύτη ή φρεάτια στην Κύθνο.

Το πελατολόγιό μας στην Κύθνο είναι μεγάλο και περιλαμβάνει ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιες υπηρεσίες. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε καταστήματα, πολυκατοικίες, σχολεία, οικίες και όπου αλλού χρειαστεί ξεβουλώνοντας λεκάνες ή αντλώντας ύδατα.

Στην Κύθνο δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αποφράξεων στις παρακάτω περιοχές: Δρυοπίδα, Κύθνος Χώρα, Άγιος Δημήτριος, Κανάλα, Μέριχας, Άοσα, Επισκοπή, Φλαμπούρια, Λουτρά, Απόκριση και αλλού.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button