210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Τήνος

Τήνος

Το πανέμορφο νησί της Τήνου που κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα με βουλωμένους σωλήνες και αποχετεύσεις τα οποία σίγουρα δεν είναι ευχάριστα. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των αποφράξεων και πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην Τήνο.

Η δυσοσμία από τα σιφώνια σε μπάνιο και κουζίνα είναι η πρώτη ένδειξη που έχουμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο στην Τήνο. Συνήθως κάποιο βούλωμα είναι αυτό το οποίο προκαλεί τέτοιες δυσάρεστες οσμές. Η αποφρακτική μας εταιρεία διαθέτει αποφρακτικά μηχανήματα τα οποία με ξεβουλώνουν κάθε σωλήνα γρήγορα και χωρίς να προκαλέσουν φθορές.

Οι αποφράξεις Τήνου δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσης και του βόθρου προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε επαγγελματίες και ιδιώτες της Τήνου. Για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε σε Αγάπη, Καλλονή, Αετοφωλιά, Κάτω Κλείσμα, Ξινάρα, Άγιο Ρωμανό, Κάμπο, Λουτρά, Ταραμπάδο, Σμαδάκι, Καρδιανή, Κτικάδο, Κιόνια, Τριπόταμο, Σπεράδο, Άγιο Μάρκο, Στενή, Κέχρο,Ποταμιά, Μυρσίνη, Κώμη, Κρόκο, Περάστρα, Σκαλάδο, Υστέρνια, Όρμο Υστερνιών, Φαλατάδο, Βώλακα, Κουμάρο, Τήνο, Άγιο Φωκά, Μουντάδο, Δύο Χωριά, Όρμο Αγίου Ιωάννου, Τριάνταρο, Αγία Βαρβάρα, Άγιο Σώστη, Λαούτη, Πάνορμο, Μάρλα, Όρμο Πανόρμου και Πλατιά δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο αναλαμβάνει σε οικονομικές τιμές μια σειρά από παροχές που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Τήνου. Έτσι η εταιρεία αποφράξεων διαθέτει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • συντήρηση αποχετευτικού δικτύου
 • άντληση λυμάτων
 • καθαρισμός και απόφραξη φρεατίου
 • άντληση υδάτων
 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • απολυμάνσεις και απεντομώσεις
 • απόφραξη μπανιέρας, νεροχύτη, νιπτήρα ή σιφονιού
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • απομάκρυνση υδάτων
 • επισκευή αγωγών

Μία από τις υπηρεσίες που προτιμούν οι επαγγελματίες της Τήνου είναι ο καθαρισμός του λιποσυλλέκτη. Εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, ξενοδοχεία και όλοι οι χώροι που ασχολούνται με την παρασκευή τροφίμων και την εστίαση πρέπει να έχουν απαραίτητα εγκατεστημένο λιποσυλλέκτη ώστε τα λίπη από τα φαγητά να μην επιβαρύνουν το σύστημα της αποχέτευσης. Το σωστό και τακτικό άδειασμα του λιποσυλλέκτη έχει σαν αποτέλεσμα την πιο σωστή λειτουργία του και τον περιορισμό της κακοσμίας.

 

Αποφράξεις Τήνος – τιμές

Το συνεργείο μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο έρχεται άμεσα στο σπίτι, την οικία, το κατάστημα, το ξενοδοχείο ή σε όποιον άλλο χώρο χρειαστεί φθηνά για να ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας. Χρησιμοποιούμε δυνατές αντλίες αναρρόφησης οι οποίες με λίγα ευρώ μπορούν να απομακρύνουν νερά από πλημμυρισμένα υπόγεια στην Τήνο. Επιπλέον δραστηριοποιούμαστε και στον τομέα του καθαρισμού με πιεστικό και μηχανήματα υδροβολής μεγάλων επιφανειών όπως ταράτσες, αυλές αλλά και τέντες ή τραπεζοκαθίσματα προσφέροντας χαμηλές τιμές.

Συνεργαζόμαστε με μια σειρά από επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες στην Τήνο προσφέροντας όλες μας τις υπηρεσίες με επαγγελματισμό, χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με διαρροές και εμείς οικονομικά θα έρθουμε να το λύσουμε.

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος χάρη στην οποία μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς το σημείο του σωλήνα στην Τήνο που έχει πρόβλημα. Η τηλεκατευθυνόμενη κάμερα μπαίνει μέσα στον αγωγό και μας μεταδίδει την ακριβή εικόνα του τι γίνεται μέσα. Έτσι ο τεχνικός μας μπορεί να προσδιορίζει με μεγάλη ακρίβεια το σημείο του προβλήματος και να κατευθύνει στο συνεργείο μας σε δράση.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button