210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κέα (Τζια)

Κέα (Τζια)

Για δύσκολες αποφράξεις στην Κέα δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου η οποία εδώ και πολλές δεκαετίες εξυπηρετεί με επαγγελματισμό ιδιώτες και επαγγελματίες του πανέμορφου αυτού νησιού των Κυκλάδων σε χαμηλές τιμές. Η Τζιά που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του Λαυρίου δέχεται πολλούς τουρίστες κατά την καλοκαιρινή περίοδο όμως έχει αρκετά προβλήματα με το δίκτυο αποχέτευσης και της σωστής διαχείρισης των λυμάτων. Εμείς μπορούμε άμεσα να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο πρόβλημα έχετε με τις σωληνώσεις σας για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις και άβολες στιγμές στις διακοπές σας στην Τζιά.

Υπηρεσίες αποφράξεων στην Τζιά

Παρότι η Κέα δεν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων το γεγονός πως η πρόσβαση από την Αθήνα είναι γρήγορη και εύκολη έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται όλο και περισσότερους επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες, σπίτια, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, κέντρο υγείας και επαγγελματικοί χώροι όμως αντιμετωπίζουν πολύ συχνά πρόβλημα με τους αγωγούς και τις σωληνώσεις οι οποίοι φράζουν. Η εταιρεία Αναγνώστου σας παρέχει οικονομικές λύσεις απόφραξης με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Τζιάς ενώ συνεργαζόμαστε ενεργά και με τον Δήμο Ιουλίδος και την τοπική κοινότητα Κορρησίας. Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου εξυπηρετεί τις περιοχές Ιουλίδα, Κορρησία, Βουκάρι, Αγία Μαύρα, Κάτω Μεριά, Άγιος Νικόλαος, Μύλοι, Πήσσες, Χαβούνα, Πέρα Μεριά, Οτζιάς και πολλές άλλες.

Οι υπηρεσίες απόφραξης που προσφέρουμε για την Κέα γίνονται όλες από το έμπειρο συνεργείο μας το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αποφρακτικά μηχανήματα ώστε με ταχύτητα και ασφάλεια να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα χωρίς να προκληθούν φθορές ή ζημιές σε σωληνώσεις. Επίσης αν το επιθυμείτε μετά το πέρας των εργασιών μπορούμε να προχωρήσουμε σε απολύμανση του χώρου σας.

• Απομάκρυνση υδάτων
• Καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης
• Ξεβούλωμα λεκάνης, νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρας και σιφονιού
• Καθαρισμός αντλιοστασίου
• Άντληση λυμάτων με δυνατές αντλίες
• Καθαρισμός λιποσυλλέκτη στην Κέα
• Επισκευή αποχέτευσης
• Κατασκευή αποχέτευσης φθηνά
• Καθαρισμός με πιεστικό
• Διάγνωση με κάμερα
• Καθαρισμός φρεατίου
• Επισκευή σωληνώσεων
• Πλύσιμο σωληνώσεων
• Απόφραξη και στεγανοποίηση φρεατίου στη Τζιά

Διάγνωση με κάμερα στην Κέα

Μία από τις υπηρεσίες μας που γνωρίζουν ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση είναι η διάγνωση με κάμερα. Ο τεχνικός μας χειρίζεται την τηλεκατευθυνόμενη κάμερα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορέσει να δει κάθε τι που βρίσκεται μέσα στο σωλήνα που είναι βουλωμένος ή έχει κάποια διαρροή. Έτσι μπορεί με ακρίβεια να εντοπίσει το προβληματικό σημείο και εμείς να επέμβουμε σωστά στο σημείο που πρέπει ακριβές με ταχύτητα και μικρό κόστος.
Ο έλεγχος των σωληνώσεων με κάμερα μπορεί αν εφαρμοστεί τόσο στο δίκτυο αποχέτευσης όσο και στα φρεάτια απορροής του νερού της βροχής. Μας δίνει τη δυνατότητα να λύσουμε με αξιοπιστία κάθε πρόβλημα που υπάρχει και να προχωρήσουμε στις κατάλληλες ενέργειες για τον αποκατάστασή του. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα φρεάτια είναι οι ρίζες των δέντρων ή κλαδιά που έχουν παρασυρθεί από τη βροχή. Το συνεργείο μας διαθέτει τα σωστά μηχανήματα για την κοπή των ριζών και σας απαλλάσσει μια για πάντα από το άγχος του πλημμυρισμένου υπογείου, της άντλησης των υδάτων και τα συναφή με λίγα ευρώ.

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη στην Κέα

Ο λιποσυλλέκτης είναι απαραίτητο να τοποθετείται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφετέριες και σε όλους τους χώρους εστίασης και επεξεργασίας τροφίμων στην Τζιά. Σκοπός του είναι να μαζεύει τα λίπη και να μην επιτρέπει να εισέλθουν στο δίκτυο της αποχέτευσης όπου μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Οι αποφράξεις Κέας Αναγνώστου διαθέτουν το εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο αδειάζει και καθαρίζει με ασφάλεια τον λιποσυλλέκτη κάνοντάς τον σαν καινούριο.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button