210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Λεγρενά

Λεγρενά

Για άμεση και φθηνή απόφραξη στα Λεγρενά δεν έχετε παρά να καλέσετε τώρα την αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό δίκτυο όπως βουλωμένη λεκάνη, σιφόνι ή μπανιέρα καθώς και με διαρροές ή ακόμα και την κατασκευή της αποχέτευσης εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας.

Με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, καινοτόμες μεθόδους εντοπισμού του φραξίματος, εμπειρία και προπάντων σεβασμό στον πελάτη και ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές εξυπηρετούμε όλη την παραθαλάσσια περιοχή των Λεγρενών. Εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα, σπίτια, ξενοδοχεία,μαγαζιά και κατοικίες επιλέγουν τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις.

 

Ξεβούλωμα σωληνώσεων αποχέτευσης στα Λεγρενά

Τα παλιά δίκτυα αποχέτευσης πολύ συχνά παρουσιάζουν φραξίματα λόγω της πολυετούς χρήσης και της φθοράς των υλικών. Κύριες αιτίες που βουλώνουν οι αγωγοί της αποχέτευσης είναι τα υπολείμματα τροφίμων που πέφτουν στο νεροχύτη καθώς και χαρτιά, πλαστικά ή άλλα σκουπίδια στη λεκάνη, τρίχες στη μπανιέρα και το σιφόνι. Σε κάθε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια δυσάρεστη οσμή από το σιφόνι σε κουζίνα ή μπάνιο θα πρέπει να ειδοποιήσετε άμεσα την εταιρεία Αναγνώστου στα Λεγρενά έτσι ώστε να έρθουμε και να αντιμετωπίσουμε το βούλωμα το συντομότερο δυνατόν πάντα οικονομικά.
Για ξεβούλωμα λεκάνης, μπανιέρας, σιφονιού, νεροχύτη και νιπτήρα δεν έχετε παρά να καλέσετε την αποφρακτική μας εταιρεία η οποία σας εξυπηρετεί 24ώρες το 24ώρο. Στο πελατολόγιό μας θα βρείτε επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους σωλήνες τις αποχέτευσης.

 

Οικονομικές Αποφράξεις Λεγρενά

Οι εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων και του ξεβουλώματος αποχετευτικών αγωγών στα Λεγρενά. Ερχόμαστε να λύσουμε άμεσα κάθε δυσάρεστο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με βούλωμα στην αποχέτευσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον αναλαμβάνουμε το πλύσιμο και τον καθαρισμό των σωλήνων της αποχέτευσης για να είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο βούλωμα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Με δυνατά πιεστικά μηχανήματα καθαρίζουμε μεγάλες επιφάνειες όπως αυλές, ταράτσες και μπαλκόνια από υγρασίες, μούσκλια και βρωμιές εύκολα. Κερδίστε χρόνο και ευρώ καλώντας μας για να σας αποδείξουμε έμπρακτα πως ήμαστε η καλύτερη επιλογή!

 

Υπηρεσίες αποφρακτικής εταιρείας στα Λεγρενά

Στις αποφράξεις Αναγνώστου σας περιμένει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες που σχετίζονται με την απόφραξη, την κατασκευή αποχέτευσης και την απομάκρυνση υδάτων. Το κόστος όλων των παροχών μας στα Λεγρενά είναι πολύ χαμηλό ενώ οι ποιότητα των υπηρεσιών μας υψηλή.

• έλεγχος αγωγών με κάμερα
• άντληση υδάτων και λυμάτων με αντλίες
• καθαρισμός φρεατίου
• καθαρισμός με υδροβολή
• απόφραξη μπανιέρας, λεκάνης, νεροχύτη, νιπτήρα
• κατασκευή αποχέτευσης
• στεγανοποίηση φρεατίου
• επισκευή αγωγών
• απολύμανση
• συνεργείο κατασκευής αποχέτευσης
• καθαρισμός λιποσυλλέκτη
• καθαρισμός αντλιοστασίου

 

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη

Εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία και καφετέριες είναι απαραίτητο να έχουν τοποθετημένο λιποσυλλέκτη ο οποίος μαζεύει όλα τα λίπη και δεν επιτρέπει να μπούνε στο δίκτυο της αποχέτευσης. Τα λίπη αυτά επιβαρύνουν σημαντικά το περιβάλλον και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σωστή λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών. Η εταιρεία μας έρχεται στο χώρο εστίασης στα Λεγρενά και καθαρίζει τον λιποσυλλέκτη σας με τον πλέον σύγχρονο τρόπο πάντα οικονομικά.

 

Καθαρισμός φρεατίου στα Λεγρενά

Οι έντονες βροχοπτώσεις αφήνουν πίσω τους πλημμυρισμένα υπόγεια στα Λεγρενά κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στα βουλωμένα φρεάτια. Φύλλα, κλαδιά και άλλα σκουπίδια μαζεύονται μέσα στο φρεάτιο και δεν επιτρέπουν τη σωστή απομάκρυνση του νερού της βροχής. Οι τεχνικοί μας διαθέτοντας ειδικά μηχανήματα έρχονται και καθαρίζουν τα φρεάτια αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση νερού.

 

Διάγνωση με κάμερα

Με την ειδική τηλεκατευθυνόμενη κάμερα που διαθέτουμε μπορούμε να μπούμε και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε αγωγό. Εντοπίζουμε έτσι το φράξιμο στη ρίζα του αφού ξέρουμε το ακριβές σημείο που έχει γίνει. Μία μέθοδος ιδιαίτερα αποδοτική όταν θέλουμε να ξεβουλώσουμε φρεάτια και αγωγούς αποχέτευσης χωρίς να χάσουμε χρόνο και οικονομικά.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button