210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ωρωπός

Ωρωπός

Αν είστε κάτοικος Ωρωπού και ψάχνετε για αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων να δώσει λύση σε πρόβλημα με βουλωμένους σωλήνες ή βουλωμένα φρεάτια αποχέτευσης, εμείς μπορούμε να το υποστηρίξουμε άμεσα με τα καλύτερα μηχανήματα του χώρου. Ειδικευόμαστε εδώ και δεκαετίες σε βλάβες του αποχετευτικού δικτύου όσο δύσκολες κι αν είναι. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μία τεράστια εμπειρία ικανή να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

 

Φτηνές αποφράξεις στον Ωρωπό

Για οικονομικές αποφράξεις και ξεβουλώματα σε λεκάνη, νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρα και άλλες σωληνώσεις στον Ωρωπό υπάρχει τώρα η λύση στο πρόβλημά σας. Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου αναλαμβάνει το ξεβούλωμα οποιουδήποτε σωλήνα στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο με λίγα ευρώ προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας με ταχύτητα και επαγγελματισμό. Το προσωπικό μας διακρίνεται για την όρεξη που έχει για δουλειά καθώς και για την ευγένειά του, γεγονός που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προτίμηση που μας δείχνουν οι κάτοικοι του Ωρωπού.

 

Ποιοι είναι οι πελάτες μας

Πελάτες της εταιρείας αποφράξεων Αναγνώστου είναι ιδιώτες και επαγγελματίες που μένουν και εργάζονται στον Ωρωπό. Προβλήματα με βουλωμένες σωληνώσεις αλλά και φρεάτια αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι του Ωρωπού οι οποίοι έχουν βρει στο πρόσωπό μας τη λύση σε κάθε βούλωμα αλλά και απομάκρυνση υδάτων. Καταστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, πολυκατοικίες και πολλοί άλλοι έχουν δείξει εδώ και 30 χρόνια την προτίμησή τους στην εταιρεία μας.

 

Οι υπηρεσίες μας στον Ωρωπό

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και παροχών οι οποίες έχουν να κάνουν με τις αποφράξεις στον Ωρωπό. Σκοπός μας είναι αφού εντοπίσουμε το βούλωμα που υπάρχει στον αποχετευτικό αγωγό στην κατοικία σας, να προχωρήσουμε στην απόφραξη αλλά και να αποκαταστήσουμε τυχόν φθορές που μπορεί να προκαλέσουν διαρροές σε αγωγούς. Όμως δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά, πλέον αναλαμβάνουμε και την κατασκευή βόθρου στον Ωρωπό. Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται πάντα σε χαμηλές τιμές.

 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη σωλήνων στον Ωρωπό
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη σιφονιού
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Άντληση λυμάτων
 • Καθαρισμός φρεατίου
 • Καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • Διάγνωση απόφραξης με κάμερα
 • Καθαρισμός αντλιοστασίων

 

Άντληση υδάτων στον Ωρωπό

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι μένουν στην περιοχή του Ωρωπού είναι τα πλημμυρισμένα υπόγεια, και όχι μόνο, σε οικίες και καταστήματα μετά από περίοδο έντονων βροχοπτώσεων. Η εταιρεία Αναγνώστου βάζει σε προτεραιότητα όλες τις κλήσεις που δέχεται για άντληση υδάτων από οποιοδήποτε σημείο του Ωρωπού. Κύριος υπεύθυνος για τα νερά σε υπόγεια είναι τα βουλωμένα φρεάτια τα οποία δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν σωστά τα όμβρια ύδατα. Εμείς συστήνουμε στους πελάτες μας στον Ωρωπό, που έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα στο παρελθόν, να κάνουν καθαρισμό στο φρεάτιο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους. Εμείς με επαγγελματισμό και μικρό κόστος προχωράμε άμεσα σε καθαρισμό του φρεατίου όπου μας ζητήσετε για να αποφύγετε τα χειρότερα. Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει ισχυρές αντλίες αναρρόφησης που μπορούν να απομακρύνουν κάθε ποσότητα νερού από το χώρο σας.

 

Τα μηχανήματά μας

Οι αποφράξεις Ωρωπού Αναγνώστου διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ ο στόλος των ιδιόκτητων βυτιοφόρων οχημάτων μας έχει όλες τις προδιαγραφές για να μεταφέρει λύματα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο στη χρήση των μηχανημάτων μας. Διαθέτουμε μηχανήματα υδροβολής καθώς και δυνατά πιεστικά ικανά να απομακρύνουν κάθε βρωμιά. Για να απομακρύνουμε όλα τα κατάλοιπα προχωράμε σε καθαρισμό με πιεστικό και στη συνέχεια γίνεται απολύμανση του χώρου από εξειδικευμένο συνεργείο.

 

Βοθρολύματα στο μπάνιο

Δυστυχώς πολύ συχνά στην περιοχή του Ωρωπού δεχόμαστε κλήσεις για βοθρολύματα που έχουν ξεχειλίσει από το σιφόνι του μπάνιου ή βγαίνουν από το νιπτήρα του μπάνιου ή το νεροχύτη της κουζίνας. Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου σας συμβουλεύει να μην προχωρήσετε σε πρόσκαιρες λύσεις γιατί αυτές όχι μόνο δε λύνουν το πρόβλημα αλλά μπορεί να προκαλέσουν και σοβαρές ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο. Μια βουλωμένη λεκάνη στον Ωρωπό μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός βουλώματος που είναι αρκετά απομακρυσμένο από αυτή. Εμείς διαθέτοντας τεχνογνωσία αντιμετωπίζουμε κάθε τέτοιο πρόβλημα αποτελεσματικά, με μικρό κόστος και χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button